Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Bevezető a nyugati asztrológiába

A  nyugati asztrológia a naprendszerünkben zajló bolygómozgásokon alapszik.
Eszerint egy képzeletbeli gyűrű középpontjában a Föld áll, s látszatra ekörül kering a Nap és a bolygók.Habár természetesen tudjuk, hogy a Föld kering a Nap körül, és nem a Nap a Föld körül, a Földről nézve úgy tűnik számunkra, mintha a Nap az égbolton valóban mozogna.

A bolygók óraműpontossággal járják útjukat az égen, s tévedhetetlen precizitással térnek vissza ugyanarra a helyre, pályájuk és egyéni sebességük szerint.
Amint ezek az égitestek bejárják a mennyboltot, változó és ismétlődő alakzatokat vesznek fel, néha feszült, néha harmonikus kapcsolatot teremtve egymással.
Minden élőlényt, aki világra jön, egyénileg jellemeznek, ,,megbélyegeznek˝ a születése pillanatában uralkodó csillagállások.

Mi az a horoszkóp?

Ógörögül  a horoszkóp szó szerint annyit tesz: ,,megfigyelni, feljegyezni az időt˝ . A születés pillanatában észlelhető bolygóegyüttállás pontos feltérképezése az adott személyt vagy eseményt szimbolikusan jeleníti meg. Ezt a térképet hívják horoszkópnak vagy nativitásnak.

A zodiákus :

A  nyugati asztrológiai rendszerben alapvető fontosságú zodiákus határozza meg a különböző sebességgel haladó bolygók helyét az égen.
A zodiákus jelentése: állatöv.
Ez a Földet körülölelő képzeletbeli égi öv a 12 jól ismert csillagjegyből áll.
Mindegyik jegy 30°-os szöget vesz fel a körből, amely a Kos jegyével kezdődik.
A Földről nézve úgy látszik, mintha a Nap, a Hold és a bolygók útja e jegyekből álló gyűrűn át kanyarogna.
A naponta 1 fokkal elmozduló Nap határozza meg, ki melyik zodiákusjegyhez tartozik. Így például, amikor a Nap a Mérleg jegyét alkotó 30°-os körcikken halad át, mindenki, aki ebben a harminc napban született, Mérleg jegyű.

A bolygók és amit jelentenek :

Az  a jegy, amelyen a Nap születésünk időpontjában áthaladt, meghatározza ugyan az általános jellemvonásainkat, de személyiségünk,lelkialkatunk
,,árnyalásáért˝  a Hold és a bolygók felelősek. Másfelől, születésünk napján a bolygók helyzete és egymáshoz való sajátos viszonya az asztrológia szerint bizonyos energiát sugároz, ami életünket közvetlenül befolyásolja, és kezdettől fogva irányítja, alakítja.
Az asztrológia nyelve a Napot és a Holdat bolygóként említi, bár a Nap valójában csillag, a Hold pedig csillagászati értelemben a Föld bolygó holdja.

 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!