Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Május
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Bevezető a nyugati asztrológiába

A  nyugati asztrológia a naprendszerünkben zajló bolygómozgásokon alapszik.
Eszerint egy képzeletbeli gyűrű középpontjában a Föld áll, s látszatra ekörül kering a Nap és a bolygók.Habár természetesen tudjuk, hogy a Föld kering a Nap körül, és nem a Nap a Föld körül, a Földről nézve úgy tűnik számunkra, mintha a Nap az égbolton valóban mozogna.

A bolygók óraműpontossággal járják útjukat az égen, s tévedhetetlen precizitással térnek vissza ugyanarra a helyre, pályájuk és egyéni sebességük szerint.
Amint ezek az égitestek bejárják a mennyboltot, változó és ismétlődő alakzatokat vesznek fel, néha feszült, néha harmonikus kapcsolatot teremtve egymással.
Minden élőlényt, aki világra jön, egyénileg jellemeznek, ,,megbélyegeznek˝ a születése pillanatában uralkodó csillagállások.

Mi az a horoszkóp?

Ógörögül  a horoszkóp szó szerint annyit tesz: ,,megfigyelni, feljegyezni az időt˝ . A születés pillanatában észlelhető bolygóegyüttállás pontos feltérképezése az adott személyt vagy eseményt szimbolikusan jeleníti meg. Ezt a térképet hívják horoszkópnak vagy nativitásnak.

A zodiákus :

A  nyugati asztrológiai rendszerben alapvető fontosságú zodiákus határozza meg a különböző sebességgel haladó bolygók helyét az égen.
A zodiákus jelentése: állatöv.
Ez a Földet körülölelő képzeletbeli égi öv a 12 jól ismert csillagjegyből áll.
Mindegyik jegy 30°-os szöget vesz fel a körből, amely a Kos jegyével kezdődik.
A Földről nézve úgy látszik, mintha a Nap, a Hold és a bolygók útja e jegyekből álló gyűrűn át kanyarogna.
A naponta 1 fokkal elmozduló Nap határozza meg, ki melyik zodiákusjegyhez tartozik. Így például, amikor a Nap a Mérleg jegyét alkotó 30°-os körcikken halad át, mindenki, aki ebben a harminc napban született, Mérleg jegyű.

A bolygók és amit jelentenek :

Az  a jegy, amelyen a Nap születésünk időpontjában áthaladt, meghatározza ugyan az általános jellemvonásainkat, de személyiségünk,lelkialkatunk
,,árnyalásáért˝  a Hold és a bolygók felelősek. Másfelől, születésünk napján a bolygók helyzete és egymáshoz való sajátos viszonya az asztrológia szerint bizonyos energiát sugároz, ami életünket közvetlenül befolyásolja, és kezdettől fogva irányítja, alakítja.
Az asztrológia nyelve a Napot és a Holdat bolygóként említi, bár a Nap valójában csillag, a Hold pedig csillagászati értelemben a Föld bolygó holdja.

 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!