Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Bika

Április 21. és május 20. között születettek


Személyiségjegyek

dolgos, kedélyes, érzékeny, gyakorlatias, türelmes, gyengéd, érzelmileg stabil, hűséges, anyagi javakra vágyó, érzéki, kitartóan robotoló, megbízható, művészi, muzikális, makacs, élvhajhász, birtokló, haragtartó, mohó, anyagias

Társítások

szimbólum:
bika
uralkodó bolygó:
Vénusz
elem:
föld
szín:
a kék és a zöld pasztell árnyalatai
virág:
szegfű
kő:
smaragd
szerencseszám:
6
szerencsenap: péntek

Életvitel
A biztonságra és állandóságra törekvés minden Bika hajtóereje. Olyan életre vágynak, amely biztos és kényelmes egzisztenciát nyújt. Az életük hajóját biztos révbe juttató anyagi javak így rendkívül fontosak számukra. Erős oldaluk  a türelem, szeretik döntéseiket alaposan végiggondolni. De ha egyszer kitűznek egy célt maguk elé, amilyen elszántak és tántoríthatatlanok, nemigen térítheti le őket semmi a választott útról.

Munka és hivatás
A  szilárd, állhatatos és keményen dolgozó Bikák megbízható és felelősségteljes munkaerőt jelentenek mindaddig, amíg hagyják őket a saját tempójukban haladni. Gyűlölik a zaklatást és sürgetést, és egy öntudatos Bikát senki sem kényszeríthet arra, hogy akarata ellenére cselekedjen. Ha sarokba szorítják őket és veszélyt szimatolnak, őrjöngő bikává változnak! Igen sokféle foglalkozásban tehetségesek, a mezőgazdaságtól ás kertészettől kezdve az építészeten és pénzügyeken át az éneklésig, táncig és formatervezésig.

Szerelem és kapcsolatok
E jegy képviselői a legérzékibbek az egész zodiákusban. A Bika testi jegy, s ez azt jelenti, hogy a jegy szülöttjei szeretik az alapvető élvezeteket és szükségleteket.
A leghűségesebb és legragaszkodóbb szerelmi társak, akik sohasem lépnek könnyedén egy kapcsolatba, és csak azután kötelezik el magukat, hogy minden elképzelhető helyzetet minden elképzelhető szemszögből mérlegeltek. Ha egyszer szívüket adják a partnerüknek, az egy életre szól. Szilárd elhatározásuk annyit jelent, hogy készek jóban-rosszban mellette állni, még akkor is, ha a kapcsolat már réges-rég véget ért.

Egészség és jólét
A Bika a nyakat és a torkot uralja, tehát ezek a Bikák különösen sérülékeny testrészei, hiszen hajlamosak torokgyulladásrtól, rekedtségtől és a mellkasra húzódó megfázástól szenvedni. Mivel szeretik halmozni az élvezeteket, s amúgy is gyengéjük az ízes étel és a jó bor, elkerülhetetlenül hízásnak indulnak, különösen fiatal éveiken túl. A torna sokat segítene, ha a Bikák nem ódzkodnának olyan rémesen a testmozgástól!
A Bikák nem arról nevezetesek, hogy hazardíroznának a pénzükkel, vagy kockára tennék a vagyonukat, inkább egész életükben lassan, de biztosan gyarapítják. Számukra a bankba tett pénz biztonságot jelent, és megnyugtatónak találják, ha látják fillérjeiket szaporodni. Különösen a hosszú távú befektetésekkel boldogulnak jól, és remek érzékük van olyan tárgyak kiszemeléséhez, amelyek értéke az évek múltával növekszik.A Bikának jó lenne:
- némi lelkesedést vagy elragadtatást érezniük
- kapcsolataikat szerelemre, nem pedig anyagi biztonságra építeniük

A Bikának nem kellene:
- egy szerelmi viszonyban mindig a célszerűségi szempontokat mérlegelniük
- olyan őrületesen kapzsinak lenniük


 

 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!