Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Május
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Bika

Április 21. és május 20. között születettek


Személyiségjegyek

dolgos, kedélyes, érzékeny, gyakorlatias, türelmes, gyengéd, érzelmileg stabil, hűséges, anyagi javakra vágyó, érzéki, kitartóan robotoló, megbízható, művészi, muzikális, makacs, élvhajhász, birtokló, haragtartó, mohó, anyagias

Társítások

szimbólum:
bika
uralkodó bolygó:
Vénusz
elem:
föld
szín:
a kék és a zöld pasztell árnyalatai
virág:
szegfű
kő:
smaragd
szerencseszám:
6
szerencsenap: péntek

Életvitel
A biztonságra és állandóságra törekvés minden Bika hajtóereje. Olyan életre vágynak, amely biztos és kényelmes egzisztenciát nyújt. Az életük hajóját biztos révbe juttató anyagi javak így rendkívül fontosak számukra. Erős oldaluk  a türelem, szeretik döntéseiket alaposan végiggondolni. De ha egyszer kitűznek egy célt maguk elé, amilyen elszántak és tántoríthatatlanok, nemigen térítheti le őket semmi a választott útról.

Munka és hivatás
A  szilárd, állhatatos és keményen dolgozó Bikák megbízható és felelősségteljes munkaerőt jelentenek mindaddig, amíg hagyják őket a saját tempójukban haladni. Gyűlölik a zaklatást és sürgetést, és egy öntudatos Bikát senki sem kényszeríthet arra, hogy akarata ellenére cselekedjen. Ha sarokba szorítják őket és veszélyt szimatolnak, őrjöngő bikává változnak! Igen sokféle foglalkozásban tehetségesek, a mezőgazdaságtól ás kertészettől kezdve az építészeten és pénzügyeken át az éneklésig, táncig és formatervezésig.

Szerelem és kapcsolatok
E jegy képviselői a legérzékibbek az egész zodiákusban. A Bika testi jegy, s ez azt jelenti, hogy a jegy szülöttjei szeretik az alapvető élvezeteket és szükségleteket.
A leghűségesebb és legragaszkodóbb szerelmi társak, akik sohasem lépnek könnyedén egy kapcsolatba, és csak azután kötelezik el magukat, hogy minden elképzelhető helyzetet minden elképzelhető szemszögből mérlegeltek. Ha egyszer szívüket adják a partnerüknek, az egy életre szól. Szilárd elhatározásuk annyit jelent, hogy készek jóban-rosszban mellette állni, még akkor is, ha a kapcsolat már réges-rég véget ért.

Egészség és jólét
A Bika a nyakat és a torkot uralja, tehát ezek a Bikák különösen sérülékeny testrészei, hiszen hajlamosak torokgyulladásrtól, rekedtségtől és a mellkasra húzódó megfázástól szenvedni. Mivel szeretik halmozni az élvezeteket, s amúgy is gyengéjük az ízes étel és a jó bor, elkerülhetetlenül hízásnak indulnak, különösen fiatal éveiken túl. A torna sokat segítene, ha a Bikák nem ódzkodnának olyan rémesen a testmozgástól!
A Bikák nem arról nevezetesek, hogy hazardíroznának a pénzükkel, vagy kockára tennék a vagyonukat, inkább egész életükben lassan, de biztosan gyarapítják. Számukra a bankba tett pénz biztonságot jelent, és megnyugtatónak találják, ha látják fillérjeiket szaporodni. Különösen a hosszú távú befektetésekkel boldogulnak jól, és remek érzékük van olyan tárgyak kiszemeléséhez, amelyek értéke az évek múltával növekszik.A Bikának jó lenne:
- némi lelkesedést vagy elragadtatást érezniük
- kapcsolataikat szerelemre, nem pedig anyagi biztonságra építeniük

A Bikának nem kellene:
- egy szerelmi viszonyban mindig a célszerűségi szempontokat mérlegelniük
- olyan őrületesen kapzsinak lenniük


 

 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!