Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Bak

December 22. és Január 19. között születettek


Személyiségjegyek

gyakorlatias, iparkodó, körültekintő, megbízható, hűséges, rendíthetetlen, ambiciózus, céltudatos, érzelmeit leplező, fegyelmezett, becsületes, ügyel a róla alkotott képre, tartózkodó, szigorú, zárkózott, rögeszmés, merev, konzervatív, régimódi, nyers

Társítások

szimbólum:
kecskebak
uralkodó bolygó:
Szaturnusz
elem:
föld
szín:
zöld
virág:
szegfű
kő:
gránát, ónix
szerencseszám:
7
szerencsenap:
szombat

Életvitel
A zodiákus vitathatatlanul legérettebb jegyéhez, a Bakhoz tartozók komoly és józan személyiségek, akiket a beléjük rögzült nagyfokú felelősségérzet mások védelmére és másokról való gondoskodásra ösztönöz.
Sziklaszilárd személyiségük a csúcsra törekszik- s általában el is jut oda. Ambiciózusak és teljesítményközpontúak lévén, a Bakok számára elengedhetetlen az igényesség, a magas színvonal elérése és fenntartása. Ezt a tökéletességre való törekvést némelyek sznobizmusnak értelmezhetik, de a Bakok életbevágónak tartják, hogy a világ jó véleménnyel legyen róluk.

Munka és hivatás 
Számukra a siker a legfőbb ösztönző erő. Nemigen örülnének tétlenül, amikor elvégzendő feladatuk van hátra, főleg, ha a szóban forgó feladat lehetővé teszi, hogy egy fokkal feljebb lépjenek a szamárlétrán.
A siker pénzt, hatalmat és tekintélyt jelent, azaz a legfontosabb dolgokat, amelyek a jegy szülöttei szerint honorálhatják egy élet munkáját. Munkatársaik szemében a Bakok kősziklák, a kitartás mintaképei, akik soha nem hátrálnak meg a felelősség elől.
Higgadt eredményességgel végzik munkájukat, gyakran kötelességüket meghaladva és túlteljesítve.

Szerelem és kapcsolatok
A Bak jegyűek számára a legfőbb napirendi pont, hogy stabil és nyugodt környezetet biztosítsanak társuk és családtagjaik számára. Olyan serényen fáradoznak ennek megvalósításán, hogy gyakran el is feledkeznek az élet napos oldaláról, vagy elhanyagolják szeretteik érzelmi és lelki szükségleteit. Ne tévesszen meg azonban morcos és halvérű viselkedésük: a látszólag kérges felszín alatt érző, gyengéd szív dobog.

Egészség és jólét
A Bakok legsérülékenyebb pontjai a csontok, különösképpen a térd.
Ezen belül az ízületi és porcbetegségek a leggyakoribbak.
Mumusaik közé tartoznak továbbá a bőrallergiák, illetve a feszült időszakokban idegi alapon jelentkező kiütések, s ez aggodalomra adhat okot.
Rosszkedv és levertség lehet úrrá rajtuk, az érzelmi problémák miatt pedig befelé fordulóvá válhatnak, a jegyben születettekre jellemző módon.
Kítűnő pénzcsináló tehetségüknek köszönhetően a Bakok anyagilag jól boldogulnak. Ösztönös megtakarítók, készek keményen dolgozni, keresetüket pedig nagypénzű vállalatok részvényeibe fektetik.
Óvatos emberek, számukra az anyagi kockáztatás maga a kárhozat. Úgy vélekednek, a pénz becses jószág, túl nehéz megszerezni ahhoz, hogy hacsak nincs rá alapos okuk, egy árva fillért is kockára tegyenek- pazarolni sem pazarolnak soha.


A Bakoknak jó lenne
- megtanulniuk elengedni magukat
- rászokniuk, hogy szeretteik felé ki is nyilvánítsák szeretetüket

A Bakoknak nem kellene
- a munkájukat a lelki szükségleteik fölé helyezni
- olyan érzéketlennek lenni mások gyengéivel szemben


 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!