Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Május
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Bak

December 22. és Január 19. között születettek


Személyiségjegyek

gyakorlatias, iparkodó, körültekintő, megbízható, hűséges, rendíthetetlen, ambiciózus, céltudatos, érzelmeit leplező, fegyelmezett, becsületes, ügyel a róla alkotott képre, tartózkodó, szigorú, zárkózott, rögeszmés, merev, konzervatív, régimódi, nyers

Társítások

szimbólum:
kecskebak
uralkodó bolygó:
Szaturnusz
elem:
föld
szín:
zöld
virág:
szegfű
kő:
gránát, ónix
szerencseszám:
7
szerencsenap:
szombat

Életvitel
A zodiákus vitathatatlanul legérettebb jegyéhez, a Bakhoz tartozók komoly és józan személyiségek, akiket a beléjük rögzült nagyfokú felelősségérzet mások védelmére és másokról való gondoskodásra ösztönöz.
Sziklaszilárd személyiségük a csúcsra törekszik- s általában el is jut oda. Ambiciózusak és teljesítményközpontúak lévén, a Bakok számára elengedhetetlen az igényesség, a magas színvonal elérése és fenntartása. Ezt a tökéletességre való törekvést némelyek sznobizmusnak értelmezhetik, de a Bakok életbevágónak tartják, hogy a világ jó véleménnyel legyen róluk.

Munka és hivatás 
Számukra a siker a legfőbb ösztönző erő. Nemigen örülnének tétlenül, amikor elvégzendő feladatuk van hátra, főleg, ha a szóban forgó feladat lehetővé teszi, hogy egy fokkal feljebb lépjenek a szamárlétrán.
A siker pénzt, hatalmat és tekintélyt jelent, azaz a legfontosabb dolgokat, amelyek a jegy szülöttei szerint honorálhatják egy élet munkáját. Munkatársaik szemében a Bakok kősziklák, a kitartás mintaképei, akik soha nem hátrálnak meg a felelősség elől.
Higgadt eredményességgel végzik munkájukat, gyakran kötelességüket meghaladva és túlteljesítve.

Szerelem és kapcsolatok
A Bak jegyűek számára a legfőbb napirendi pont, hogy stabil és nyugodt környezetet biztosítsanak társuk és családtagjaik számára. Olyan serényen fáradoznak ennek megvalósításán, hogy gyakran el is feledkeznek az élet napos oldaláról, vagy elhanyagolják szeretteik érzelmi és lelki szükségleteit. Ne tévesszen meg azonban morcos és halvérű viselkedésük: a látszólag kérges felszín alatt érző, gyengéd szív dobog.

Egészség és jólét
A Bakok legsérülékenyebb pontjai a csontok, különösképpen a térd.
Ezen belül az ízületi és porcbetegségek a leggyakoribbak.
Mumusaik közé tartoznak továbbá a bőrallergiák, illetve a feszült időszakokban idegi alapon jelentkező kiütések, s ez aggodalomra adhat okot.
Rosszkedv és levertség lehet úrrá rajtuk, az érzelmi problémák miatt pedig befelé fordulóvá válhatnak, a jegyben születettekre jellemző módon.
Kítűnő pénzcsináló tehetségüknek köszönhetően a Bakok anyagilag jól boldogulnak. Ösztönös megtakarítók, készek keményen dolgozni, keresetüket pedig nagypénzű vállalatok részvényeibe fektetik.
Óvatos emberek, számukra az anyagi kockáztatás maga a kárhozat. Úgy vélekednek, a pénz becses jószág, túl nehéz megszerezni ahhoz, hogy hacsak nincs rá alapos okuk, egy árva fillért is kockára tegyenek- pazarolni sem pazarolnak soha.


A Bakoknak jó lenne
- megtanulniuk elengedni magukat
- rászokniuk, hogy szeretteik felé ki is nyilvánítsák szeretetüket

A Bakoknak nem kellene
- a munkájukat a lelki szükségleteik fölé helyezni
- olyan érzéketlennek lenni mások gyengéivel szemben


 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!