Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Nyilas

November 22. és December 21. között születettek


Személyiségjegyek

lelkes, optimista, nyíltszívű, független, kedélyes, barátságos, társaságkedvelő, kalandvágyó, izgulékony, széles látókörű, fesztelen, szerencsés, idealista, őszinte, jóindulatú, tapintatlan, meggondolatlan, rendetlen, pontatlan

Társítások

szimbólum:
íjász kentaur
uralkodó bolygó:
Jupiter
elem:
tűz
szín:
sötét bíbor
virág:
nárcisz
kő: türkiz
szerencseszám:
9
szerencsenap: csütörtök

Életvitel
A Nyilas javíthatatlanul derűs és optimista, lelkesedéséből túláradó életöröm fakad. Sportos, bátor, dinamikus és láthatóan vakon bízik abban, hogy minden a legjobb szándékkal történik ezen a világon, ami jobb nem is lehetne. És a végén rendszerint valóban a számára legelőnyösebben alakulnak a dolgok. Kifelé forduló típus, aki tényleges és átvitt értelemben egyaránt szeret szabadon kalandozni. Ezenkívül van valami igazság a Nyilasok látnoki képességeiben, s noha a jegyben születettek sokszor nyersen és tapintatlanul viselkednek, szavaik és elképzeléseik többnyire fején találják a szöget.

Munka és hivatás
Vallás, politika és jog: a jegyben születettek természetéhez s adottságaihoz leginkább ezek a pályák illenek. Sokuk útja vezet iskolákba és egyetemekre is, ahol elhivatott és népszerű tanárok, oktatók válnak belőlük. Az irodalom szintén vonzó lehet számukra, és ha írásba fognak, munkájukat erősen filozofikus vagy spirituális szemlélet jellemzi. Akár hivatásszerűen, akár szabadidős tevékenységként űzik, a sport rendkívül fontos szerepet kap az életükben.

Szerelem és kapcsolatok
Nem a legállhatatosabb jegy a Nyilas, képviselői ragaszkodnak szabadságukhoz és viszolyognak a kötöttségektől. Nyughatatlan lelkek, erősen idealisták, s emiatt daliás, dicső lovagokat vagy elvarázsolt királykisasszonyokat keresnek. Aki készséggel osztozik álmaikban és vállalkozó kedvükben, örökre elnyeri a Nyilasok szívét. Az intim kapcsolatokban számukra létszükséglet a szeretet és a nevetés, valamint a könnyed hozzáállás az élet gondjaihoz, amely segít elsimítani az élet elkerülhetetlen zökkenőit.

Egészség és jólét
A Nyilas a csípő és a combok felett uralkodik, így ezek a testrészek, különösen középkorúaknál, hízásra hajlamosak. Különösen kedvelt időtöltései, a túra és a lovaglás, megfelelő megoldást nyújtanak a kérdésre. Mindamellett a csípőt érhetik  balesetek, úgyhogy elővigyázatosnak kell lenniük, hogy elkerüljék a súlyos eséseket. A Nyilasok többnyire életerős és tevékeny emberek, ezért gazdag, fűszeres ételeket kívánnak, ami azonban túlontúl is gyakran ró nehéz feladatot a májukra.
A Nyilasról úgy tartják, hogy a legszerencsésebb jegy a zodiákusban, s valahogy mindig sikerül is talpra esnie. Ez az áldásos tulajdonság a pénzügyeikre is áll, és némelyikükben csillapíthatatlan vágyat ébreszthet a szerencsejáték vagy a meggondolatlan kockázatvállalás iránt. Akár derűs kalandortermészetük miatt, akár azért, mert Fortuna istenasszony kedvencei, és rájuk mosolyog a legtöbbet, a Nyilasok valóban szerencsés csillagzat alatt születtek.


A Nyilasoknak jó lenne
- kissé tapintatosabbnak lenniük
- kapcsolatteremtéskor a megérzéseikre hagyatkozniuk

A Nyilasoknak nem kellene
- annyira megbízniuk másokban
- válogatás nélkül fűnek-fának kitárulkozniuk


 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!