Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
III. A Pillangó családja

Elem: a Levegő

Kulcsszavak:
spontaenitás  ,  változás  ,  közlékenység  ,  alkalmazkodási készség  ,  könnyedség

1. SZARVAS ( május 21- június 20. )

a) Általános jegyei: A nagyság, a fennköltség jellemzi. Nagyratörő és legtöbbször magasra jutó. Tehetséges.
b) Szerencseköve: az achát
c) Gyógyerejű növénye: a tavaszi kankalin
d) Serkentő színe: a narancssárga
e) Jellemzése: A természet virágzási és megtermékenyülési időszakának szülötte. A szarvashoz hasonlóan mindig feszülten figyelmes, érzékeny. Együtt él, együtt lélegzik környezetével, odafigyel minden jelzésére, és annak megfelelően cselekszik. Szűkebb és tágabb környezetével minden esetben szinte kifogástalan, tökéletes összhangban él. Kiválóan alkalmazkodik minden új körülményhez, s mindig megtalálja helyét, élete értelmét, s így természetesen számítását is. A változatosságot és a változást kedveli. Kíváncsi természet, vonzza az ismeretlen, a kaland, meg-ismerésvágya olthatatlan, feltartóztathatatlan benne. Az ismeretlen viszont nem tartogat mindig kellemes meglepetést számára. Felfedező kedvét azonban a melléfogások, a kellemetlen élmények sem veszik el, s annak reményével vág bele újabb kalandjába, hogy az minden bizonnyal jobban végződik majd. Igen tehetséges, képességei sokoldalúak lehetnek. Nem egyszer nagy formátumú, enciklopédikus alkat és elme. Gyors felfogású, emlékezőképessége egyenesen bámulatos. Így könnyen tanul, az új ismereteket hosszú időre megjegyzi, s csak azt felejti el, amit ő maga is nagyon akar. Azt viszont végérvényesen és visszavonhatatlanul kihullatja agyából. Ismeretei rengetegében nagyszerűen eligazodik, villámgyorsan kapcsol, agya fürgén jár. Ez a magyarázata annak, hogy állandó elfoglaltságra vágyik, legyen az munka, szórakozás, hobbi. Szerencséjére mindig talál magának megfelelő foglalatosságot, ezért sohasem unatkozik. Ez egyébként a legnagyobb csapás lenne számára. Általában kiegyensúlyozott, józan, tiszteletre és szeretetre méltó, legfeljebb csak akkor válik elviselhetetlenné, kellemetlenkedővé, ha valamilyen oknál fogva tétlenségre kárhoztatják, s ő nem tud ez ellen semmit sem tenni. Szerencséjére- és környezete szerencséjére- ilyen eset csak ritkán fordul elő. A szerelemben mohó. Szereti a flörtöt, szívesen eljátszadozik egy-egy kaland gondolatával, amely nem mindig az ő hibájából nem lesz valósággá. Gondolkodás és fenntartás nélkül élvezi a pillanatot, nem törődik annak következményeivel. Kapcsolatai ezért sokszor felületesek, tartalmatlanok, csak az érzékiségre alapozódnak. Volt kapcsolatai rendszerint ama ismeretei közé tartoznak, amelyeket gyorsan és előszeretettel, egyben pedig végérvényesen kirostál agyából.
f) Pályája: Szinte minden szakmára alkalmas- talán a háremőrt kivéve. Sokoldalú tehetségének köszönhetően bármely területen nagyot alkothat. Ezért olyan pályát tanácsos választania, ahol erre lehetősége is nyílik, bár föltételezhetően akár könyökvédős tisztviselőként is képes feltalálni, megalkotni például egy valamilyen teljesen új könyvelési rendszert. Leginkább értelmiségi területen, tudósként, művészként értékesítheti nem mindennapi képességeit. Kiválót alkothat akár több területen is, erre mind tehetsége, mind pedig munkabírása alkalmassá teszi.
g) Tanácsok: Sokoldalú munkássága túlságosan is lefoglalja, ezért nem mindig marad ideje arra, hogy munkáján kívül mással is törődjön. Az emberekkel például. Pedig jobban tenné, ha nem zárkózna a zseni elefántcsonttornyába, idősebb korában ugyanis hiányát fogja érezni a szeretetnek, az emberi melegségnek, anélkül azonban, hogy ezt valaha is bevallaná valakinek. Igyekeznie kellene családot is alapítani. Barátai, családja ugyanis nagyban segítenék munkájában, céljai megvalósításában, támogatásukkal még többre vihetné, még nagyobbá lehetne. Sajnos azonban nem mindig ismeri fel ezt, s így gyakran magányos marad.
h) Kedvező időszakai: május 21- június 20. ; szeptember 22- október 22. ; január 20- február 18.
i) Szerencsés napja: a szerda.

2. HOLLÓ ( szeptember 22- október 22. )

a) Általános jegyei: Közvetítő az ég és a föld, kapocs az elvont és a konkrét dolgok között. Az indián hit szerint az a személy, aki keresztüllát a dolgok külső mázán, akit nem téveszt meg a látszat.
b) Szerencseköve: a zafír.
c) Gyógyerejű növénye: a gyíkfű.
d) Serkentő színe: a vörös.
e) Jellemzése: Az ösztönök embere. Kiváló érzékeivel olyasmire is felfigyel, ami elkerüli mások figyelmét, amit a csupán az eszére hallgató, ,,csak˝ gondolkodó ember nem érezhet meg. Megérinti a lélek legapróbb rezdülése is. Mindezért nagyon jól megérti embertársai lelkivilágát, szívfájdalmát, nem csupán kitalálja, mi bántja őket, de nyomban és hatékonyan orvosolni is tudja a bajt. Odaadóan meghallgatja mindenki lelki panaszát, mindenki számára tud jó tanácsot adni, vigasztaló szót mondani. Nagylelkűsége határtalan, akárcsak áldozatkészsége. Belső tartása, ereje bámulatos, kimeríthetetlennek tűnik. Olyan bizalomgerjesztő melegség sugárzik belőle, hogy szinte mindenki önként feltárja előtte lelkét, abban a szilárd hitben, hogy megőrzi a vele megosztott titkot. A Holló nem is okoz senkinek sem csalódást, a bizalmas vallomást mélyen eltemeti magában, anélkül azonban, hogy megfeledkezne róla. Ösztönösen békét, összhangot teremt maga körül, szélesebb és szűkebb környezetében is. Idegenkedik a hangoskodástól, a civakodástól, a megértés, a végtelen türelemmel folytatott párbeszéd híve. Szinte lehetetlen összeveszni vele, de ha olykor meg is haragszik, bosszúsága hamar elszáll, és nyomban keresi a békülés útját. Jóságával sokan visszaélnek, azonban ő mindenkinek megbocsát, akár ezerszer is. Békés természete, jósága mellett a bátorság is jellemző rá. Szembenéz minden nehézséggel, s bár mindenki panaszát meghallgatja, ő maga sohasem siránkozik. Nem ismer lehetetlent az életben, aminthogy abban sem hisz, hogy létezne javíthatatlan ember. Csalódásai nem törik le, sikerei viszont mérhetetlenül lelkesítik, megsokszorozzák erejét. Ha a holló több száz évig is elél, nos, ugyanúgy a Holló türelme, bátorsága, jósága is végtelen. Roppant társaságkedvelő, s ő is kedvelt tagja minden társaságnak, amelyben megpróbál minden alkalommal feloldódni. Soha nem igyekszik a társaság középpontjába kerülni, ha valakivel beszélnivalója van, azt leginkább félrehívja, diszkréten társalog vele. Mindezek után érthető, hogy eszményi házastárs, szülő, barát. Családjában ismeretlen a veszekedés, a szóváltás, de még a hangos szó is. Házassági fogadalmát a legkomolyabban veszi, s kiegyensúlyozottságának, becsületességének köszönhetően azt minden erőfeszítés nélkül maradéktalanul be is tartja. A Holló mindennek a jó oldalát keresi és látja, a legsötétebb rossz mélyén is megtalálja a jót. Házastársa következésképpen igen boldog lesz, családjának biztos támasza marad mindvégig.
f) Pályája: A Holló afféle ,,lelki bizalni˝ . Elsősorban az ilyen pályák vonzzák. Kiváló pszichológus, pszichiáter, esetleg pap vagy hittérítő lehet, de orvosként, gyógypedagógusként is gyümölcsöztetni tudja erényeit. Nagyszerű gyámolítója lehet az öregeknek, a betegeknek, a sorsukra hagyottaknak, az elesetteknek. Alkalmas a tanári pályára, óvónőként is megtalálja számításait. A művészi hivatásához túl jóságos, alkotásai óhatatlanul sziruposak, giccsesek, érzelgősek lesznek. Jóllehet képes a dolgok legmélyére látni, mégis teljességgel alkalmatlan a reálpályákra, igaz, nem is érez vonzódást irányukban.
g) Tanácsok: Jobban kellene olykor érvényesítenie bátorságát, olyan értelemben is, hogy mernie kellene keményebbnek lenni, főleg olyan alkalmakkor, amikor határtalan jóságát félreismerve egyszerűen naivnak hiszik és megpróbálják becsapni. Altruizmusa miatt sokszor elhanyagolja saját magát, ezért nem ártana, ha rendszeresebben szakítana időt a maga gondjaira is. Ez annál is inkább jó lenne, mert gyakran már-már túlzásba vitt jósága családját is aggasztja néha, amely- sokkal kevesebb jót látva az emberekben- félti a csalódásoktól.
h) Kedvező időszakai: szeptember 22- október 22. ; január 20- február 18. ; május 21- június 20.
i) Szerencsés napja: a péntek.

 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!