Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Vízöntő

Január 20. és Február 18. között születettek


Személyiségjegyek:

önzetlen, demokratikus, emberbaráti, excentrikus, lázadó, független, őszinte, újító, intelligens, leleményes, közlékeny, élénk, szellemes, szabadelvű, eredeti gondolkodású

Társítások:

szimbólum:
vízhordó
uralkodó bolygó:
Uránusz
elem:
levegő
szín:
acélkék
virág:
hóvirág
kő:
ametiszt
szerencseszám:
6
szerencsenap:
szombat

Életvitel
Az év e szakaszában születettek elidegeníthetetlen tulajdonságai, hogy excentrikusak és individualisták. Valóban ők a legeredetibb és legtalálékonyabb emberek, akikkel valaha is találkozhatunk. Mindegyikük hajlik arra, hogy felrúgja a szabályokat, hogy kimozdítsa az embereket a langyos állóvízből.
Erősen lázadó természetűek, ezért sokan közülük, elutasítva a társadalmi elvárásokhoz való alkalmazkodást, olyan életet élnek, ami minden, csak nem szokványos. Mindazonáltal a távlati gondolkodás képességével megáldott Vízöntőket rendkívüli emberbaráti hév fűti. Önzetlenségüktől indíttatva mindenkin segítenek, aki náluk kevésbé szerencsés.

Munka és hivatás
Újítóérzékük révén a Vízöntőkből nagy társadalmi reformerek lehetnek. Sokuk a tömegkommunikáció vagy a tudományos élet csarnokába viszi haladó ötleteit, minthogy az írás, kutatás, kísérletezés természetes adottságuk. Leginkább mégis feltalálóként jeleskednek, egyből kiszemelve a piacról hiányzó árucikket, vagy az életünket forradalmasító új termék iránti igényt.

Szerelem és kapcsolatok
A vízöntő mindenfajta kapcsolatban őszinte, hűséges és megbízható. Amikor azonban arra kerülne a sor, hogy kimutassa érzelmeit, minduntalan fenntartásai vannak a kitárulkozással kapcsolatban. Ennek az az oka, hogy az ésszerűség tükrében szemléli saját érzelmeit, s emiatt hűvössé és távolságtartóvá válhat.
Tartózkodó magatartása ellenére azonban a Vízöntő rendkívül megértő. Figyelmes, meghallgatja mások problémáját, szívesen vigasztal. Többnyire képes arra, hogy megfontolt és tárgyilagos tanácsot adjon. Amikor végül megállapodik, a Vízöntőnél szeretőbb, gondoskodóbb és féltőbb társat keresve sem találhatunk.

Egészség és jólét
Az e jegyben születetteket elsősorban a bokaficam, a rándulások, ínszakadások, comb- és lábizomsérülések fenyegetik. Pszichológiai értelemben bármilyen, mentális vagy fizikai korlátozás rossz hatással van rájuk, mert félnek a bezártságtól.
A frissítő sportok, mint például a futás, a kondicionálás vagy az aerobic, különösen jótékony hatásúak számukra, már csak azért is, mert a renyhe vérkeringés szintén a jegyhez tartozók gyenge pontja. A vérkeringés serkentése és a szív erősítése érdekében ajánlatos a friss levegőn végzett testmozgás.
A nagy pénzek és az üzlet világa a Vízöntők többségét nem izgatja, jobb szeretik a bevételüket takarékbetétben őrizni. A nagynéha vállalt kockázatokat is előbb logikusan átgondolják, hogy minimálisra csökkentsék a katasztrófa esélyét.
Általában a Vízöntők szellemi alkotótevékenység, forradalmi ötletek és elmés találmányok révén tesznek szert pénzre.


A Vízöntőknek jó lenne
- bocsánatot kérniük, ha tévedtek
- kerülniük a túlzott elszigeteltség látszatát

A Vízöntőknek nem kellene
- félniük az érzelmektől
- magától értetődőnek venni, hogy társuk belenyugszik a ,,nyitott˝ kapcsolatba 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!