Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Május
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Vízöntő

Január 20. és Február 18. között születettek


Személyiségjegyek:

önzetlen, demokratikus, emberbaráti, excentrikus, lázadó, független, őszinte, újító, intelligens, leleményes, közlékeny, élénk, szellemes, szabadelvű, eredeti gondolkodású

Társítások:

szimbólum:
vízhordó
uralkodó bolygó:
Uránusz
elem:
levegő
szín:
acélkék
virág:
hóvirág
kő:
ametiszt
szerencseszám:
6
szerencsenap:
szombat

Életvitel
Az év e szakaszában születettek elidegeníthetetlen tulajdonságai, hogy excentrikusak és individualisták. Valóban ők a legeredetibb és legtalálékonyabb emberek, akikkel valaha is találkozhatunk. Mindegyikük hajlik arra, hogy felrúgja a szabályokat, hogy kimozdítsa az embereket a langyos állóvízből.
Erősen lázadó természetűek, ezért sokan közülük, elutasítva a társadalmi elvárásokhoz való alkalmazkodást, olyan életet élnek, ami minden, csak nem szokványos. Mindazonáltal a távlati gondolkodás képességével megáldott Vízöntőket rendkívüli emberbaráti hév fűti. Önzetlenségüktől indíttatva mindenkin segítenek, aki náluk kevésbé szerencsés.

Munka és hivatás
Újítóérzékük révén a Vízöntőkből nagy társadalmi reformerek lehetnek. Sokuk a tömegkommunikáció vagy a tudományos élet csarnokába viszi haladó ötleteit, minthogy az írás, kutatás, kísérletezés természetes adottságuk. Leginkább mégis feltalálóként jeleskednek, egyből kiszemelve a piacról hiányzó árucikket, vagy az életünket forradalmasító új termék iránti igényt.

Szerelem és kapcsolatok
A vízöntő mindenfajta kapcsolatban őszinte, hűséges és megbízható. Amikor azonban arra kerülne a sor, hogy kimutassa érzelmeit, minduntalan fenntartásai vannak a kitárulkozással kapcsolatban. Ennek az az oka, hogy az ésszerűség tükrében szemléli saját érzelmeit, s emiatt hűvössé és távolságtartóvá válhat.
Tartózkodó magatartása ellenére azonban a Vízöntő rendkívül megértő. Figyelmes, meghallgatja mások problémáját, szívesen vigasztal. Többnyire képes arra, hogy megfontolt és tárgyilagos tanácsot adjon. Amikor végül megállapodik, a Vízöntőnél szeretőbb, gondoskodóbb és féltőbb társat keresve sem találhatunk.

Egészség és jólét
Az e jegyben születetteket elsősorban a bokaficam, a rándulások, ínszakadások, comb- és lábizomsérülések fenyegetik. Pszichológiai értelemben bármilyen, mentális vagy fizikai korlátozás rossz hatással van rájuk, mert félnek a bezártságtól.
A frissítő sportok, mint például a futás, a kondicionálás vagy az aerobic, különösen jótékony hatásúak számukra, már csak azért is, mert a renyhe vérkeringés szintén a jegyhez tartozók gyenge pontja. A vérkeringés serkentése és a szív erősítése érdekében ajánlatos a friss levegőn végzett testmozgás.
A nagy pénzek és az üzlet világa a Vízöntők többségét nem izgatja, jobb szeretik a bevételüket takarékbetétben őrizni. A nagynéha vállalt kockázatokat is előbb logikusan átgondolják, hogy minimálisra csökkentsék a katasztrófa esélyét.
Általában a Vízöntők szellemi alkotótevékenység, forradalmi ötletek és elmés találmányok révén tesznek szert pénzre.


A Vízöntőknek jó lenne
- bocsánatot kérniük, ha tévedtek
- kerülniük a túlzott elszigeteltség látszatát

A Vízöntőknek nem kellene
- félniük az érzelmektől
- magától értetődőnek venni, hogy társuk belenyugszik a ,,nyitott˝ kapcsolatba 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!