Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Patkány

A Patkány évei: 1900 ** 1912 ** 1924 ** 1936 ** 1948 ** 1960 ** 1972 ** 1984 ** 1996 ** 2008


A Patkány éve

Ez az év teret ad az újdonságoknak, a kezdeteknek. Itt az ideje új utakat járni, más szemmel nézni a világot. A Patkány éveiben emelkedetté válik a szellem, és felfelé ível a piacgazdaság is.
Összehasonlíthatatlanul több felfedezés és találmány lát napvilágot, és mindenki bővelkedik lehetőségekben.

Adatok

Rangja
első a sorban
Vonzata báj
Kínai neve SHU
Hatalmi órái 23.00-00.59

Alaptermészet
Aki a Patkány évében született, annak testhezálló a vezető szerep. Mivel a Patkány az első a tizenkét jegy között, az ide tartozók szeretnek az akció élére állni, irányítani az eseményeket, hatalmi pozícióba kerülni.
Nyughatatlanok és érdeklődők, mindig elfoglaltak, az agyuk szüntelen jár. Mindenekelőtt azonban okosak és ösztönösen jó a szimatuk. A kínaiak szerint a Patkányok még az ínséges időkben is mindig tudják, hol akadhatnak egy zsák gabonára. Nem csoda, ha e szerfölött életrevaló teremtmények a legjobb alkalmazkodók és a legbiztosabb túlélők az állatjegyek között.

Vágyak és törekvések
A Patkányok soha nem szalasztják el az alkalmat a megmérettetésre, mert könnyen fellelkesednek, születésük óta hajtja őket a kalandvágy, és élvezik, ha állandó izgalomban élhetnek. A külföldi utazás egyenesen gyönyörűség számukra. Ám az az igazság, hogy mindezek hátterében a hatalom és a pénz áll, mint mozgató rugó.

Élettér
A Patkányok boldog otthonteremtők, akik a maguk és családjuk kényelmét előnyben részesítik a divatirányzatokkal szemben. Házias emberek, akik örömüket lelik családjukban és otthonukban. Gyűjtőszenvedélyüknek köszönhetően a Patkányok életük folyamán lassanként roskadásig zsúfolják lakásukat régiségboltokból, ócskapiacokról és külföldi útjaikról összehordott szerzeményeikkel és emléktárgyaikkal.
Ehhez a jegyhez a kék szín tartozik, amely oly gyakran tűnik fel kényelmes otthonuk falán, díszítőelemein és bútorain.

Viszony a nagyvilághoz
A Patkány jegyűek találékony elmével vannak megáldva, s arról ismeretesek, hogy ésszel élnek. A megszokás egyhangúsága eltompítja érzékeiket, ezért olyan hivatást kell űzniük, amely ösztönzően hat szellemükre, s amely kötetlen munkafeltételeket kínál. Nem tetszene nekik a kilenctől ötig tartó irodai munka, mert a bennük rejlő lehetőségekhez tér és rugalmasság kell.
Valójában leginkább főnöknek valók, mert így lehetőségük nyílik arra, hogy hatodik érzéküket szabadon követve haladjanak a lehetőségek felé, és ügyesen kikerüljék az akadályokat.
Felbecsülhetetlen tanácsadók, talpraesettek a pénzügyi kérdésekben, merészek a sportban; a Patkányok akármivel foglalkoznak, újszerűséget és rendkívüliséget visznek munkájukba.

Mint barátok és szeretők
A tagadhatatlanul elbűvölő Patkányok népszerűek, és mindenkivel  baráti viszonyban állnak. Általában vidámak, szeretik a társaságot, ráadásul mindig van egy érdekes történet a tarsolyukban. Messzemenőleg hűségesek, tüzes szeretők, és nagylelkűen viseltetnek azok iránt, akik kedvesek előttük.

 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!