Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Május
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Patkány

A Patkány évei: 1900 ** 1912 ** 1924 ** 1936 ** 1948 ** 1960 ** 1972 ** 1984 ** 1996 ** 2008


A Patkány éve

Ez az év teret ad az újdonságoknak, a kezdeteknek. Itt az ideje új utakat járni, más szemmel nézni a világot. A Patkány éveiben emelkedetté válik a szellem, és felfelé ível a piacgazdaság is.
Összehasonlíthatatlanul több felfedezés és találmány lát napvilágot, és mindenki bővelkedik lehetőségekben.

Adatok

Rangja
első a sorban
Vonzata báj
Kínai neve SHU
Hatalmi órái 23.00-00.59

Alaptermészet
Aki a Patkány évében született, annak testhezálló a vezető szerep. Mivel a Patkány az első a tizenkét jegy között, az ide tartozók szeretnek az akció élére állni, irányítani az eseményeket, hatalmi pozícióba kerülni.
Nyughatatlanok és érdeklődők, mindig elfoglaltak, az agyuk szüntelen jár. Mindenekelőtt azonban okosak és ösztönösen jó a szimatuk. A kínaiak szerint a Patkányok még az ínséges időkben is mindig tudják, hol akadhatnak egy zsák gabonára. Nem csoda, ha e szerfölött életrevaló teremtmények a legjobb alkalmazkodók és a legbiztosabb túlélők az állatjegyek között.

Vágyak és törekvések
A Patkányok soha nem szalasztják el az alkalmat a megmérettetésre, mert könnyen fellelkesednek, születésük óta hajtja őket a kalandvágy, és élvezik, ha állandó izgalomban élhetnek. A külföldi utazás egyenesen gyönyörűség számukra. Ám az az igazság, hogy mindezek hátterében a hatalom és a pénz áll, mint mozgató rugó.

Élettér
A Patkányok boldog otthonteremtők, akik a maguk és családjuk kényelmét előnyben részesítik a divatirányzatokkal szemben. Házias emberek, akik örömüket lelik családjukban és otthonukban. Gyűjtőszenvedélyüknek köszönhetően a Patkányok életük folyamán lassanként roskadásig zsúfolják lakásukat régiségboltokból, ócskapiacokról és külföldi útjaikról összehordott szerzeményeikkel és emléktárgyaikkal.
Ehhez a jegyhez a kék szín tartozik, amely oly gyakran tűnik fel kényelmes otthonuk falán, díszítőelemein és bútorain.

Viszony a nagyvilághoz
A Patkány jegyűek találékony elmével vannak megáldva, s arról ismeretesek, hogy ésszel élnek. A megszokás egyhangúsága eltompítja érzékeiket, ezért olyan hivatást kell űzniük, amely ösztönzően hat szellemükre, s amely kötetlen munkafeltételeket kínál. Nem tetszene nekik a kilenctől ötig tartó irodai munka, mert a bennük rejlő lehetőségekhez tér és rugalmasság kell.
Valójában leginkább főnöknek valók, mert így lehetőségük nyílik arra, hogy hatodik érzéküket szabadon követve haladjanak a lehetőségek felé, és ügyesen kikerüljék az akadályokat.
Felbecsülhetetlen tanácsadók, talpraesettek a pénzügyi kérdésekben, merészek a sportban; a Patkányok akármivel foglalkoznak, újszerűséget és rendkívüliséget visznek munkájukba.

Mint barátok és szeretők
A tagadhatatlanul elbűvölő Patkányok népszerűek, és mindenkivel  baráti viszonyban állnak. Általában vidámak, szeretik a társaságot, ráadásul mindig van egy érdekes történet a tarsolyukban. Messzemenőleg hűségesek, tüzes szeretők, és nagylelkűen viseltetnek azok iránt, akik kedvesek előttük.

 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!