Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Május
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Tigris

A Tigris évei: 1902 ** 1914 ** 1926 ** 1938 ** 1950 ** 1962 ** 1974 ** 1986 ** 1998 ** 2010

A Tigris éve

Gyakran kíséri a Tigris évét dráma, feszültség, felfordulás és katasztrófa. Ez az az időszak, amikor rendkívüli időjárásra számíthatunk, vakmerő tettek mennek végbe, a politikában és a pénzvilágban pedig a szokatlan válik megszokottá. Izgalmas év ez: felgyorsul az élet lüktetése, és sokkal inkább, mint máskor, a bátraké a szerencse.

Adatok

Rangja
harmadik a sorban
Vonzata bátorság
Kínai neve HU
Hatalmi órái 3.00-4.59

Alaptermészet
A rámenős és bátor Tigris semmilyen erőpróbát el nem mulasztana. Amitől a gyengébb halandók megtántorodnak, attól a Tigrisek felbátorodnak. Ha senki más nem is siet a gyengék, az alárendelt helyzetűek, támasz nélküliek segítségére, a félelmet nem ismerő Tigris kardot ránt az elnyomók ellen. Valódi emberbaráti érzés fűti a néha jóllehet indulatos és szenvedélyes Tigriseket. A kínaiak azt tartják, hogy egy bátor Tigris a házban a legjobb biztosíték a tűz, a lopás és az éj leple alatt belopódzó egyéb ártalmak ellen.

Vágyak és törekvések
A Tigris lelke azért lobog, hogy kiköszörülje az igazságtalanságok ejtette csorbát. Vérében van a védelmezés ösztöne, s mind a maga, mind szerettei jogaiért síkra száll. Remek taktikája folytán kiszámíthatatlan, sohasem szabad alábecsülni. Éberen ügyel az események menetére, és akkor érzi jól magát, ha lépéselőnyben van másokkal szemben. A tisztesség és lovagiasság ősi elveit követve mindenkihez udvarias, igazságos és becsületes.

Élettér
A Tigris egyik legfőbb jellemzője az eredetiség, és az otthonán is meglátszik. Merészen kísérletezik színekkel, anyagokkal, fénnyel. Nem szeret a tömeg után menni, ezért hajlékát egyéni módon rendezi be. Eltérő jellegű tárgyak és újszerű megoldások vegyülékéből, utánozhatatlan stílusban építi fel a szokatlanság szentélyét.

Viszony a nagyvilághoz
Az intelligens, éber és előrelátó Tigris gyorsan tanul, és egy szempillantás alatt jártasságot szerez bármiben. Nem esik nehezére, hogy állást változtasson, vagy egyszerre több feladattal zsonglőrködjön, és élete során legalább egyszer, de inkább többször, teljesen új szakterületre nyergel át. Akkor a legboldogabb, ha változatos munkát végez, és felelős beosztásában tud igazán kibontakozni.

Mint barátok és szeretők

A derűs és szeretnivaló Tigrisek mindenütt barátokra és csodálókra lelnek, bárhová viszi őket a sors. Tüzes és szenvedélyes szeretők, a zodiákus igazi romantikusai, akiket egészséges nemi ösztön vezérel. Borzongató izgalom és valamiféle veszély sejtelme árad belőlük, amit a másik nem képviselői ellenállhatatlanul vonzónak találnak.
A melegszívű és nagylelkű Tigrisek akkor a legboldogabbak, ha meghitt, szoros kapcsolatban élnek, és társuk kész szemet hunyni alkalmi félrelépéseik felett.

 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!