Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Tigris

A Tigris évei: 1902 ** 1914 ** 1926 ** 1938 ** 1950 ** 1962 ** 1974 ** 1986 ** 1998 ** 2010

A Tigris éve

Gyakran kíséri a Tigris évét dráma, feszültség, felfordulás és katasztrófa. Ez az az időszak, amikor rendkívüli időjárásra számíthatunk, vakmerő tettek mennek végbe, a politikában és a pénzvilágban pedig a szokatlan válik megszokottá. Izgalmas év ez: felgyorsul az élet lüktetése, és sokkal inkább, mint máskor, a bátraké a szerencse.

Adatok

Rangja
harmadik a sorban
Vonzata bátorság
Kínai neve HU
Hatalmi órái 3.00-4.59

Alaptermészet
A rámenős és bátor Tigris semmilyen erőpróbát el nem mulasztana. Amitől a gyengébb halandók megtántorodnak, attól a Tigrisek felbátorodnak. Ha senki más nem is siet a gyengék, az alárendelt helyzetűek, támasz nélküliek segítségére, a félelmet nem ismerő Tigris kardot ránt az elnyomók ellen. Valódi emberbaráti érzés fűti a néha jóllehet indulatos és szenvedélyes Tigriseket. A kínaiak azt tartják, hogy egy bátor Tigris a házban a legjobb biztosíték a tűz, a lopás és az éj leple alatt belopódzó egyéb ártalmak ellen.

Vágyak és törekvések
A Tigris lelke azért lobog, hogy kiköszörülje az igazságtalanságok ejtette csorbát. Vérében van a védelmezés ösztöne, s mind a maga, mind szerettei jogaiért síkra száll. Remek taktikája folytán kiszámíthatatlan, sohasem szabad alábecsülni. Éberen ügyel az események menetére, és akkor érzi jól magát, ha lépéselőnyben van másokkal szemben. A tisztesség és lovagiasság ősi elveit követve mindenkihez udvarias, igazságos és becsületes.

Élettér
A Tigris egyik legfőbb jellemzője az eredetiség, és az otthonán is meglátszik. Merészen kísérletezik színekkel, anyagokkal, fénnyel. Nem szeret a tömeg után menni, ezért hajlékát egyéni módon rendezi be. Eltérő jellegű tárgyak és újszerű megoldások vegyülékéből, utánozhatatlan stílusban építi fel a szokatlanság szentélyét.

Viszony a nagyvilághoz
Az intelligens, éber és előrelátó Tigris gyorsan tanul, és egy szempillantás alatt jártasságot szerez bármiben. Nem esik nehezére, hogy állást változtasson, vagy egyszerre több feladattal zsonglőrködjön, és élete során legalább egyszer, de inkább többször, teljesen új szakterületre nyergel át. Akkor a legboldogabb, ha változatos munkát végez, és felelős beosztásában tud igazán kibontakozni.

Mint barátok és szeretők

A derűs és szeretnivaló Tigrisek mindenütt barátokra és csodálókra lelnek, bárhová viszi őket a sors. Tüzes és szenvedélyes szeretők, a zodiákus igazi romantikusai, akiket egészséges nemi ösztön vezérel. Borzongató izgalom és valamiféle veszély sejtelme árad belőlük, amit a másik nem képviselői ellenállhatatlanul vonzónak találnak.
A melegszívű és nagylelkű Tigrisek akkor a legboldogabbak, ha meghitt, szoros kapcsolatban élnek, és társuk kész szemet hunyni alkalmi félrelépéseik felett.

 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!