Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
I. A Héja családja

Elem: a Tűz

Kulcsszavak :

erő  ,  bizalom  ,  lendület  ,  lelkesedés

1. SÓLYOM (március 21-április 19.)

a) Általános jegyei: E jegy szülöttje fenséges ragadozó madár. Áldozatát nem kíméli, kegyetlenül lecsap rá, ellenségének nincs esélye menekülni tőle. Józan kegyetlenséggel végzi dolgát.
b) Szerencseköve: az opál.
c) Gyógyerejű növénye: a pitypang.
d) Serkentő színe: a zöld.
e) Jellemzés: A Sólyom mindennél jobban szereti és többre tartja a természet újjáéledésének évszakát, a tavaszt. Ekkor érzi magát ereje teljében, meggyőződése, hogy nagy magasságba emelkedve uralja a földet. Természetét tekintve gyors, robbanékony, tettre kész, határozott. Látszólag hirtelen dönt és többnyire jól, aminthogy a sólyom is magabiztos, halálos pontossággal csap le a nagy magasságból a prédára. Előzőleg azonban, akárcsak a kék levegőégben keringő sólyom, pontosan felméri a terepet, látszólag pillanatnyi ihlet, sugallat hatására született cselekedete valójában rendkívül kiszámított. Tele van energiával, sistergő kazánhoz hasonlít. A jegy szülötte általában igen jó megjelenésű, határozottan szép, vonzó, magával ragadó (mint a sólyom). Rendkívül céltudatos, akár makacsnak is nevezhető, konokul végrehajtja azt, amit eltervezett, útjában nem ismer akadályt. A gátlástalanságig célratörő, ami nagy erénye, de egyben nem kis hibája is.
f) Pályája: Belső tüze, energiája igen alkalmassá teszi vezető tisztségek betöltésére, tettrekészsége serkentően, ihletőleg hat másokra is. Jó igazgató, katonai vezető válhat belőle, ha politikára adja a fejét, szintén sokra viheti, egészen magas tisztségeket tölthet be. Művészként neves karmesterré, színházi rendezővé válhat.
g) Tanácsok: Maradjon mindig a sólyomhoz hasonlóan kiszámított. Nem jó túlságosan sietnie, bár hajlamos a gyors döntésekre. Akkor sikeres igazán, ha gyorsan cselekszik- de előtte hosszasan mérlegel. A szerelemre azonban mindez nem érvényes nála. Itt habozás nélkül cselekedjen, villámgyorsan csapjon le áldozatára. Nem kell kudarctól tartania, sőt, biztos lehet a sikerben. Ha azonban változtat bevett szokásain, sajátos jegyein, nagyot bukhat, ami végzetessé is válhat számára.
h) Kedvező időszakai: március 21- április 19. ; július 22- augusztus 21. ; november 23- december 21.
i) Szerencsés napja: a kedd.

2. LAZAC ( július 22-augusztus 21.)

a) Általános jegyei: Környezetének koronázatlan királya. Társai közül kiemelkedik, nemes, mint a halak között a lazac. Uralkodni szeret és fog is, mivel születésénél fogva erre termett. Jaj az ellenszegülőknek!
b) Szerencseköve: a karnálit.
c) Gyógyerejű növénye: a málnabokor.
d) Serkentő színe: a sárga.
e) Jellemzése: A jég hátán is megél. Akárcsak a lazac, amely jól érzi magát mind az édes, mind pedig a sós vízben, ő is rendkívül alkalmazkodó környezetéhez. Könnyen hozzászokik minden új körülményhez, minden helyzetben gyorsan feltalálja magát. Biztos túlélő, akit nem könnyű megzavarni, nehéz helyzetbe hozni. Ezért mindig is sikeres lesz, győzelmet győzelemre halmoz. Szakmailag is nagy elismerésnek örvend. Sziporkázó elme és egyéniség, és szeret is sziporkázni, imádja, ha csodálják. Arra született, hogy szeressen és hogy szeressék. Ő pedig szaporán hódít, aminthogy könnyedén engedi azt is, hogy meghódítsák. Ehhez elég csodálni, dicsérni őt, fenntartás nélkül rajongani érte, felsőfokban beszélni erényeiről és mélyen hallgatni hibáiról. Egy kis alakoskodással bárki leveheti a lábáról. Az más kérdés, hogy uralkodói természete miatt a hódítóból egy csapásra behódoló lesz. A mindenkori társaság középpontja, s a családban is ő viseli a kalapot. Csak az vállaljon vele közösséget, aki szereti, ha uralkodnak fölötte, ha valósággal föloldódhat partnerében, ha kész az állandó megsemmisülésre. Szeretete fejedelmi, valahogy úgy szereti partnerét, családját, környezetét, mint ahogyan a király szereti a népét: látványosan, fennhéjázóan, némiképp leereszkedően- és mindenképpen semmire sem kötelezően. Szereti a családot, de igazi Lazacként megvan nélküle is, mindkét állapotban jól érzi magát.
f) Pályája: Egyaránt válhat belőle magasröptű értelmiségi és aranykezű mesterember, így is, úgy is megtalálja számításait. Általában az ezermester típusa, aki minden szakmában otthonosan mozog, ösztönösen ráérez a mesterségek fortélyára. Uralkodásra vágyó természete miatt azonban ajánlatos olyan szakmát választania, ahol kevés emberrel kerül közvetlen kapcsolatba. Ezért nem alkalmas semmilyen közönségszolgálatra, nem lesz belőle például jó kereskedő, diplomata, bróker.
g) Tanácsok: Mivel mindenkit maga alá szeretne hajtani igazán senkiben sem bízhat. Ezért tanácsos az, ha kizárólag magára alapoz, nem számít mások segítségére. Ha el akarja kerülni a magányt, akkor egy napon mindenképpen fel kell ismernie: a világ tele van hozzá hasonlóan fejedelmi, értékes emberekkel, akik szintén ki akarják építeni a maguk királyi udvartartását.
h) Kedvező időszakai: július 22- augusztus 21. ; november 23- december 21. ; március 21- április 19.
i) Szerencsés napja: a vasárnap.

3. BAGOLY (november 23- december 21.)

a) Általános jegyei: Ő az, aki fényt hoz a sötétségbe, az éjszakába, meleget lop a zord időkbe. Éles tekintete előtt nincs titok, tudása minden rejtélyről föllebenti az éjszaka, fátylát.
b) Szerencseköve: a topáz.
c) Gyógyerejű növénye: a fehér fagyöngy.
d) Serkentő színe: a türkiz.
e) Jellemzése: A Bagoly annak az időszaknak a szülötte, amikor az éjszakák jóval hosszabbak, mint a nappalok. A Baglyot azonban ez a legkevésbé sem zavarja, ő a sötétben is jól lát, kiválóan tájékozódik, s készségesen elkalauzol másokat is a sötétség birodalmában. Ha nagyon akarja, eljut olyan helyekre, ahova közönséges halandó soha be nem teheti a lábát. Ebben egyaránt segítik ragyogó intelligenciája és kiválóan működő ösztönei. Ama kevesek közé tartozik, akiknél az intelligencia nem megy az ösztönök rovására, emezek pedig nem nyomják el az intelligenciát. A Bagoly ezért nem mindennapi egyéniség, nehezen kiismerhető, sokak számára mindvégig titokzatos marad. Ez utóbbiak sohasem bíznak meg benne és sohasem fogják megszeretni. Akiknek viszont sikerül megismerniük, színes, vonzó jellemre találhatnak benne rejtélyessége leple alatt, és föltétlenül hatása alá kerülnek, anélkül, hogy ezt ő akárcsak a legcsekélyebb mértékben is akarná vagy valamilyen módon kikényszerítené.
Hasonlóképpen nem mindennapi a szerelemben sem. A szerelem nála maga a szenvedély, a lobogó láng, az életadó melegség, sőt, az élet igazi értelme. Élettársával igen jól megérti magát, hiszen csakis olyasvalaki maradhat mellette, aki előzőleg megismerte igazi, színes, vonzó természetét, aki titokzatossága mélyére hatolt. Ez esetben már nem tudna tőle semmi kincsért sem elszakadni. Ritka összeveszéseiket gyors és viharos békülés követi, amikor ugyanúgy esküsznek egymásnak újra és újra örök hűséget, sírig tartó szerelmet, mint korábban, megismerkedésük időszakában, mézesheteik napjaiban. Vonzereje kétségbevonhatatlan. A Bagoly maga is vágyódik a szilárd kapcsolatra, mind a szerelemben, mind a barátságban. Szüksége van a tartósság érzésére a családi életben is. Bár hatalmas tűz lobog benne, ezt a tüzet a külső melegség is táplálja.
f) Pályája: Nagyszerű felfedező, feltaláló válhat belőle, hiszen éles elméjével képes a dolgok legmélyére behatolni. Imád utazni, ezért az olyan szakmák is javallottak, ahol járni kell az országot, a világot. Az ilyen természetű foglalatosságot már csak azért is kedveli, mert az utazás minden esetben a szabadság érzésével tölti el. Így lehet üzletkötő, kereskedő, ügynök. Az ilyen típust szívesen alkalmazzák a titkosszolgálatok is. Kitűnő nagykövet lehet, alkalmas külföldi kirendeltségek vezetésére. Jó pilóta, alacsonyabb végzettségi fok esetében mozdonyvezető, gépkocsivezető válhat belőle.
g) Tanácsok: Mindenekelőtt a szerelemben kellene fékeznie, visszafognia magát. Nem biztos ugyanis, hogy partnere mindig szívesen él egy szüntelenül működő vulkán közelében. Kevesebb szenvedélyesség és több nyugalom, gyöngédség olykor talán erősebb köteléknek bizonyulhatna. Persze, időnként a tűzhányónak is ki kell törnie.
h) Kedvező időszakai: március 21- április 19. ; július 22- augusztus 21. ; november 23- december 21.
i) Szerencsés napja: csütörtök.

 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!