Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Halak

Február 19. és Március 20. között születettek


Személyiségjegyek

befolyásolható, érzékeny, intuitív, kedves, kreatív, művészi hajlamú, együttérző, adakozó, megértő, álmodozó, romantikus, érzéki, gyengéd, lágyszívű, spirituális, passzív, bizonytalan, irracionális, szerencsétlen

Társítások

szimbólum:
két hal
uralkodó bolygó:
Neptunusz
elem:
víz
szín:
tengerzöld
virág:
orgona
kő:
akvamarin
szerencseszám:
3
szerencsenap:
csütörtök

Életvitel
A Halakat érzelmeik irányítják. Úgy élik le az életüket, hogy a szívükre hallgatnak és ösztönösen, nem pedig logikusan és racionálisan eltervezett módon cselekszenek. Egyik fő erősségük az intuíció, istenadta tehetséggel éreznek rá mások érzéseire, önkéntelenül átlátva azok lelkiállapotát. Ettől olyan érzékeny és szelíd teremtések, illetve csodálatos módon együttérő társak.
Az alapvetően álmodozó és romantikus Halak hajlamosak a maguk építette álomvilágba menekülni, amikor életükben elviselhetetlennek tűnő nehézsségek jelentkeznek.

Munka és hivatás
A tehetséges, és fejlett intuíciós képességgel rendelkező Halakhoz sokféle foglalkozás illik. Először is rájuk jellemző érzékenységnek és beleérző képességnek köszönhetően sokuk a tanácsadás, a klinikai pszichológia és a természetgyógyászat felé fordul.
Néhányuk a segélyszervezeteknél vagy a gondozóintézményeknél találja meg a helyét. Mások a zene, az irodalom és a művészetek világához vonzódnak, ahol érvényesíthetik figyelemre méltó művészi adottságaikat és képzelőerejüket, kiélhetik alkotó törekvéseiket.

Szerelem és kapcsolatok
Minden bizonnyal a zodiákus leggyengédebb szívű jegye a Halak,
s képviselői ennek megfelelően érzékenyek és sebezhetők. Mivel cseppet sem gyanakvóak, ráadásul túlságosan is imádják partnerüket, a Halakat könnyű felültetni.
Leginkább a magánytól félnek, és sok mindent elviselnek, csak ne kelljen egyedül lenniük. Egy jó kapcsolatban viszont romantikus, megértő és együttérző természetük határtalan mértékben kiteljesedik. 

Egészség és jólét
A Halak a lábfejet uralja; a jegyhez tartozók jelentős része kegyetlen lábfájdalmakkal küzd egész életében. Ebből adódóan számukra létfontosságú, hogy kényelmes cipőket viseljenek, még ha sokba is kerül. A Halak hajlamosak az idegeskedésre és az aggódásra, ami a gyomrukra, emésztőrendszerükre mehet, s fekélyt okozhat. Másokná könnyebben betegszenek meg, ha hiányosan táplálkoznak. Ami a Halak lélektani problémáit illeti, náluk a depresszió hamar jön, és vannak, akik az alkoholhoz vagy a kábítószerhez folyamodnak, hogy javítsanak hangulatukon.
Megbíznak másokban, és a pénzügyek terén különösen ügyelniük kell arra, kit tisztelnek meg bizalmukkal, mert az életük során megtakarított pénzük sokszor gátlástalan ,,barátok˝ vagy ,,tanácsadók˝ martaléka lesz. Mindenesetre a Halak bámulatos alkotótehetségük folytán valóban képesek vagyont gyűjteni, de legjobban teszik, ha a pénzüket biztos helyre, valamelyik bankba teszik.


A Halaknak jó lenne
- néha levenniük rózsaszín szemüvegüket
- megtanulniuk a földön járni

A Halaknak nem kellene
- örökké az érzelmeik után menniük
- annyiszor áldozatnak képzelni magukat, vagy a mártírt játszani


 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!