Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Jin és Jang

Az univerzumot egyensúlyban tartó, egymást kiegészítő dinamikus erőket jin és jang néven ismerjük.
A jin a befogadó női princípium, és a víz, az éjszaka és a Hold tartozik hozzá.
A jang férfias és tevékeny, és a tűzzel, a nappallal és a Nappal társítják.
A jin tartalmazza  a jang magvát, és fordítva: ezt a jin-jang jelkép közepén lévő egy-egy pont jelöli. Ez a két erő kölcsönhatásban áll egymással, felváltva uralkodnak és hódolnak, növekszenek és fogyatkoznak, akár a nappal és éjszaka, nyár és tél, születés és halál. Kettejük egynesúlya a harmónia kulcsa.
Mindegyik állatjegyi évet vagy jinnek, vagy jangnak tartják, ezáltal az adott év vagy befogadó, vagy kezdeményező színezetet kölcsönözhet a születés ideje által meghatározott természetnek. Minthogy a cél az egyensúly megeteremtése, s a születésünk idején közreműködő erőt felismerve mindnyájan megtalálhatjuk a módját, hogyan őrizkedjünk a túlzásoktól, és hogyan kerülhetjük el a szűkölködést aktuális életünkben.

A születés órája
Születésünk órája újabb megkülönböztető vonást ad hozzá személyiségünkhöz.
Az évekhez hasonlóan a tizenkétszer két órát is az említett sorrendben következő állatjegyek uralják, kezdve a Patkánnyal, aki éjjel 11-től hajnali egyig gyakorolja hatalmát. Ha tehát valaki  a Tigris évében, de a Nyúl órájában született, a Tigris jellemző vonásait
a Nyúl sajátosságai árnyalják.


 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!