Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Május
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Jin és Jang

Az univerzumot egyensúlyban tartó, egymást kiegészítő dinamikus erőket jin és jang néven ismerjük.
A jin a befogadó női princípium, és a víz, az éjszaka és a Hold tartozik hozzá.
A jang férfias és tevékeny, és a tűzzel, a nappallal és a Nappal társítják.
A jin tartalmazza  a jang magvát, és fordítva: ezt a jin-jang jelkép közepén lévő egy-egy pont jelöli. Ez a két erő kölcsönhatásban áll egymással, felváltva uralkodnak és hódolnak, növekszenek és fogyatkoznak, akár a nappal és éjszaka, nyár és tél, születés és halál. Kettejük egynesúlya a harmónia kulcsa.
Mindegyik állatjegyi évet vagy jinnek, vagy jangnak tartják, ezáltal az adott év vagy befogadó, vagy kezdeményező színezetet kölcsönözhet a születés ideje által meghatározott természetnek. Minthogy a cél az egyensúly megeteremtése, s a születésünk idején közreműködő erőt felismerve mindnyájan megtalálhatjuk a módját, hogyan őrizkedjünk a túlzásoktól, és hogyan kerülhetjük el a szűkölködést aktuális életünkben.

A születés órája
Születésünk órája újabb megkülönböztető vonást ad hozzá személyiségünkhöz.
Az évekhez hasonlóan a tizenkétszer két órát is az említett sorrendben következő állatjegyek uralják, kezdve a Patkánnyal, aki éjjel 11-től hajnali egyig gyakorolja hatalmát. Ha tehát valaki  a Tigris évében, de a Nyúl órájában született, a Tigris jellemző vonásait
a Nyúl sajátosságai árnyalják.


 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!