Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Mérleg

Szeptember 23. és október 22. között születettek


Személyiségjegyek

higgadt, elegáns, művészi, tisztességes, elfogulatlan, nyitott, diplomatikus, kifinomult, elragadó, társaságkedvelő, intelligens, fejlett szépérzékű, toleráns, határozatlan, hiú, különcködő, hízelgő

Társítások

szimbólum:
mérleg
uralkodó bolygó:
Vénusz
elem:
levegő
szín:
levendulakék
virág:
rózsa
kő:
opál
szerencseszám:
6
szerencsenap: péntek

Életvitel
A kulturált és udvarias Mérleg kifinomultságot és jó ízlést áraszt. Fontos számára a megjelenés, és mindent megtesz azért, hogy környezetével esztétikailag elégedett lehessen. Minden másnál jobban érdekli az előkelő életmód és a jó társaság. Ő maga is remek társaság, mert barátságos, igyekszik mások kedvében járni, és mindig van valami érdekes mondanivalója. A civakodás minden Mérleg számára mélységesen felkavaró; mindenáron kerülik a nézeteltérést, s gyakran akkor is meghátrálnak, ha tudják, hogy nekik van igazuk, egyszerűen azért, hogy helyreálljon a békesség és nyugalom.

Munka és hivatás
A Mérlegek a zodiákus békeszerzői, természetes adottságuk a tárgyalókészség, így azokban a foglalkozásokban jeleskednek, ahol tapintatra és diplomáciai érzékre van szükség. Lelküket leginkább a barátságtalan körülmények csüggesztik el, ezért jó közérzetük számára nélkülözhetetlen, hogy kellemes és tetszetős környezetben  dolgozhassanak. Higgadtak, alkalmazkodóak, s elsősorban olyan pályán tudnak érvényesülni, ahol csapatszellemre, együttműködésre van szükség. Sok Mérleg a zene és a művészet világában éli ki tehetségét.

Szerelem és kapcsolatok
Az emberi kapcsolatok nagyon fontosak a Mérleg számára, s csak akkor boldog igazán, ha van lelki társa. Döntést hozni azonban módfelett nehezére esik, és évekig vacillálhat, míg végül lehorgonyoz valaki mellett. Ahogy életében, környezetében is  a szépséget és a harmóniát keresi, ugyanezt a fennköltséget várja el azoktól is, akikkel hajlandó megosztani az életét.

Egészség és jólét
A Mérlegeket érintő egészségügyi problémák leginkább a vizeletkiválasztó rendszer zavaraiban mutatkoznak meg. Sok vizet kell inniuk minden nap, hogy kimossa a visszamaradt méreganyagokat. A Mérleg jó közérzetének alapja az egyensúly fenntartása: kiegyensúlyozott táplálkozás, a munka és kikapcsolódás, az aktivitás és pihenés egyensúlya. Amikor ez az érzékeny egyensúly megbomlik, egész anyagcseréje felborul. Ha fizikai, lélektani és szellemi értelemben egyaránt ügyel az összhang fenntartására, a Mérleg egészséges és elégedett marad.
A Mérlegek szemmel láthatólag vonzzák a pénzt, és ez rendjén is van, hiszen szeretnek jókora összegeket költeni! Anyagi hátterük csak akkor lehet szilárd, ha fiatalkoruktól félretesznek, vagy több helyre befektetnek.A Mérlegeknek jó lenne
- a lehetséges társ tetszetős külseje mögé látni
- elhatározásaikhoz ragaszkodni

A Mérlegeknek nem kellene
- elvárni partnerüktől, hogy mindenben tökéletes legyen
- mindig mások kedvében járni a saját rovásukra


 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!