Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Skorpió

Október 23. és November 21. között születettek


Személyiségjegyek

elmélyült, erotikus, szenvedélyes, erős, tisztánlátó, heves, igéző, védelmet és támaszt nyújtó, éleselméjű, elszánt, erőteljes, céltudatos, birtokolni vágyó, túlérzékeny, megszállott, féltékeny, irigy, titokzatos, gyanakvó, könyörtelen

Társítások

szimbólum:
skorpió
uralkodó bolygó:
Plutó
elem:
víz
szín:
bíbor, bordó
virág:
krizantém
kő:
topáz, jáspis
szerencseszám:
8
szerencsenap: kedd


Életvitel
Nem kétséges, hogy a heves és erőteljes fellépésű Skorpió mélyen gyökerező, szövevényes szenvedélyekkel megáldott erős egyéniség.
Rejtély és ármány aurája lengi körül, s ez másokat akaratlanul is vonz. Nem valószínű azonban, hogy bárki is teljesen beférkőzhetne egy Skorpió talányos szívébe, ha mégannyira igyekszik is, hiszen elszántan védelmezi titkait és magánügyeit. Családi életben, munkában és szerelemben egyaránt, mindig a Skorpiók irányítanak.
Megvetik a felszínességet, a képmutatást, a jellemgyengeséget és mindenekelőtt a becstelenséget. Tisztánlátásuk és éleselméjűségük révén hatalmukban áll a sorok között olvasni, és egy szemvillanás alatt a dolgok mélyére látnak.

Munka és hivatás
Bármilyen feladatot vállal a Skorpió, mindent szívvel-lélekkel tesz. Koncentrálóképessége páratlan, és munkája hihetetlen mértékben leköti. Sürgető tudásvágy hajtja, nemegyszer nyomozói vagy törvényszéki pályára. Némelyiküket a pszichológia és a pszichoanalízis vonzza, másokat a tudományos kutatás. A sebészet és a fogászat is csábító számára, akárcsak a misztikus és okkult tudományok.

Szerelem és kapcsolatok
A szenvedélyes és heves Skorpióról az a hír járja, hogy a zodiákus legerotikusabb jegye. Tény, hogy amikor szerelmes, a végtelenségig odaadó. Ugyanakkor elvárja, hogy szerelmét és odaadását azonos mélységben és mértékben viszonozzák.
Jaj annak, aki tisztességtelen egy Skorpióhoz, és még rosszabb, ha megcsalja a jegy szülöttjét, mert a Skorpió soha nem felejt, és soha az életben nem bocsát meg!

Egészség és jólét
A Skorpió a reproduktív rendszert és a nemi szerveket uralja. Általában jelentkeznek is idevonatkozó panaszaik, a nőknél menstruációs zavarok, a férfiaknál sérv és urológiai problémák formájában.
Bár a Skorpió alkatilag szívós, ha mégis megbetegszik, rigolyás és követelőző lehet, lázadozik az orvosi előírások ellen, s ezzel megnehezíti a kezelést. Szerencsére azonban könnyen felépül.
Ha megtakarításokról és befektetésekről van szó, megérzései szerint kell cselekednie, ami sokszor tekintélyes hasznot hajt. Veleszületett éleselméjűségének és agyafúrt üzleti érzékének köszönhetően a bankba tett pénze szépen gyarapodik. De ne feledjük, hogy a Skorpiók titkolózó lények, akik pénzügyeiket szeretik véka alá rejteni- még azok előtt is, akiket magukhoz legközelebb állónak és legdrágábbnak tartanak.


A Skorpióknak jó lenne
- valamivel kevesebbet féltékenykedniük
- jobban megbízniuk partnerükben

A Skorpióknak nem kellene
- annyira gyanakvónak lenniük
- gyűlölködniük, ha szerelmük megbántja őket


 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!