Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Május
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Skorpió

Október 23. és November 21. között születettek


Személyiségjegyek

elmélyült, erotikus, szenvedélyes, erős, tisztánlátó, heves, igéző, védelmet és támaszt nyújtó, éleselméjű, elszánt, erőteljes, céltudatos, birtokolni vágyó, túlérzékeny, megszállott, féltékeny, irigy, titokzatos, gyanakvó, könyörtelen

Társítások

szimbólum:
skorpió
uralkodó bolygó:
Plutó
elem:
víz
szín:
bíbor, bordó
virág:
krizantém
kő:
topáz, jáspis
szerencseszám:
8
szerencsenap: kedd


Életvitel
Nem kétséges, hogy a heves és erőteljes fellépésű Skorpió mélyen gyökerező, szövevényes szenvedélyekkel megáldott erős egyéniség.
Rejtély és ármány aurája lengi körül, s ez másokat akaratlanul is vonz. Nem valószínű azonban, hogy bárki is teljesen beférkőzhetne egy Skorpió talányos szívébe, ha mégannyira igyekszik is, hiszen elszántan védelmezi titkait és magánügyeit. Családi életben, munkában és szerelemben egyaránt, mindig a Skorpiók irányítanak.
Megvetik a felszínességet, a képmutatást, a jellemgyengeséget és mindenekelőtt a becstelenséget. Tisztánlátásuk és éleselméjűségük révén hatalmukban áll a sorok között olvasni, és egy szemvillanás alatt a dolgok mélyére látnak.

Munka és hivatás
Bármilyen feladatot vállal a Skorpió, mindent szívvel-lélekkel tesz. Koncentrálóképessége páratlan, és munkája hihetetlen mértékben leköti. Sürgető tudásvágy hajtja, nemegyszer nyomozói vagy törvényszéki pályára. Némelyiküket a pszichológia és a pszichoanalízis vonzza, másokat a tudományos kutatás. A sebészet és a fogászat is csábító számára, akárcsak a misztikus és okkult tudományok.

Szerelem és kapcsolatok
A szenvedélyes és heves Skorpióról az a hír járja, hogy a zodiákus legerotikusabb jegye. Tény, hogy amikor szerelmes, a végtelenségig odaadó. Ugyanakkor elvárja, hogy szerelmét és odaadását azonos mélységben és mértékben viszonozzák.
Jaj annak, aki tisztességtelen egy Skorpióhoz, és még rosszabb, ha megcsalja a jegy szülöttjét, mert a Skorpió soha nem felejt, és soha az életben nem bocsát meg!

Egészség és jólét
A Skorpió a reproduktív rendszert és a nemi szerveket uralja. Általában jelentkeznek is idevonatkozó panaszaik, a nőknél menstruációs zavarok, a férfiaknál sérv és urológiai problémák formájában.
Bár a Skorpió alkatilag szívós, ha mégis megbetegszik, rigolyás és követelőző lehet, lázadozik az orvosi előírások ellen, s ezzel megnehezíti a kezelést. Szerencsére azonban könnyen felépül.
Ha megtakarításokról és befektetésekről van szó, megérzései szerint kell cselekednie, ami sokszor tekintélyes hasznot hajt. Veleszületett éleselméjűségének és agyafúrt üzleti érzékének köszönhetően a bankba tett pénze szépen gyarapodik. De ne feledjük, hogy a Skorpiók titkolózó lények, akik pénzügyeiket szeretik véka alá rejteni- még azok előtt is, akiket magukhoz legközelebb állónak és legdrágábbnak tartanak.


A Skorpióknak jó lenne
- valamivel kevesebbet féltékenykedniük
- jobban megbízniuk partnerükben

A Skorpióknak nem kellene
- annyira gyanakvónak lenniük
- gyűlölködniük, ha szerelmük megbántja őket


 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!