Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Bivaly

A Bivaly évei: 1901 ** 1913 ** 1925 ** 1937**  1949 ** 1961 ** 1973** 1985 ** 1997 ** 2009

A Bivaly éve

Ezen éveket az egyenletes gyarapodás jellemzi. A szüret időszakai, amikor learatjuk, amit a korábbiakban elvetettünk. Alapvetően konzervatív periódusokról van szó, ahol a divat és az ízlés klasszikus irányba fordul, mert a pénz becsesebb annál, mintsemhogy hitványságokra költsék.

A jegy adatai

Rangja
sorban a második
Vonzata iparkodás
Kínai neve NIU
Hatalmi órái 1.00-2.59

Alaptermészet
A Bivaly jegyűek kiváló tulajdonságaikról, szorgalmukról és igyekezetükről nevezetesek. Erős, megbízható és gyakorlatias emberek, akiket józan eszük és nagyfokú realitásérzékük miatt tisztelnek.
Jellemző a Bivaly évében születettekre, hogy eltökéltek és kitartóak, jószerével fáradhatatlanok, s figyelemreméltó teherbírásuk révén tűzön-vízen át rendíthetetlenül haladnak. Céltudatosságuk időnként a konokság határát súrolja, mert ha egyszer a fejükbe vesznek valamit, nemigen térítheti el őket semmi céljuk elérésétől.

Vágyak és törekvések
A Bivalyok társaságának tagjai elvhűek, hagyománytisztelők, és minden erejükkel egzisztenciájuk, társadalmi helyzetük megtartásán fáradoznak. Szó se róla, egyik fő hajtóerejük a biztonság. Általában nem vállalnak kockázatot, hiszen a biztos és ismerős dolgokhoz vonzódnak.
Emiatt aztán sokuk rendszeresen látogat egy törzshelyet, ahol kétséget kizáróan megnyugvásra, lelki békére talál.

Élettér
A jegyhez tartozókat inkább a vidéki környezet vonzza. Ha azonban mégis városban kell élniük, nélkülözhetetlen a kert, mivel a Bivalyok a természet közelségét kedvelik. Számukra az otthon egyértelműen ott van, ahol a szeretet, és nemcsak kényelmesnek kell lennie, hanem biztonságosnak is. A Bivaly színe az ibolya, illetve a vidéki táj szelíd színei: sárga, zöld és rőtes árnyalatok.

Viszony a nagyvilághoz
A szorgos és megbízható Bivaly arra született, hogy széles vállait felelősséggel terheljék. A munkaadók előszerettel támaszkodnak rá, tudván, hogy a rábízott feladatokat kellő alapossággal, eredményesen végzi el. Bár a Bivalyok jó része nagyvállalatokhoz, részvénytársaságokhoz szegődik, valószínűleg félrevonul, hogy önállóan dolgozhasson, mert jobb szeret így, mint csapatban. Még ha szemmel láthatóan a háttérbe húzódva tevékenykedik is, szorgalma nem marad észrevétlen: előbb-utóbb a Bivaly óhatatlanul élre kerül.

Mint barátok és szeretők
A Bivaly nem a legtársaságkedvelőbb lény
az állatjegyek közül; az ilyen ember nehezen nyílik meg mások felé. Rendszerint szűk, de színvonalas és megbízható
baráti körrel rendelkezik, akik mellett hűségesen kitart. A szerelemben nem mondható túláradóan romantikusnak vagy érzelmesnek, de mélységesen ragaszkodik társához, s akinek a szívét adta, azt sohasem hagyja cserben.

 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!