Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Május
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Bivaly

A Bivaly évei: 1901 ** 1913 ** 1925 ** 1937**  1949 ** 1961 ** 1973** 1985 ** 1997 ** 2009

A Bivaly éve

Ezen éveket az egyenletes gyarapodás jellemzi. A szüret időszakai, amikor learatjuk, amit a korábbiakban elvetettünk. Alapvetően konzervatív periódusokról van szó, ahol a divat és az ízlés klasszikus irányba fordul, mert a pénz becsesebb annál, mintsemhogy hitványságokra költsék.

A jegy adatai

Rangja
sorban a második
Vonzata iparkodás
Kínai neve NIU
Hatalmi órái 1.00-2.59

Alaptermészet
A Bivaly jegyűek kiváló tulajdonságaikról, szorgalmukról és igyekezetükről nevezetesek. Erős, megbízható és gyakorlatias emberek, akiket józan eszük és nagyfokú realitásérzékük miatt tisztelnek.
Jellemző a Bivaly évében születettekre, hogy eltökéltek és kitartóak, jószerével fáradhatatlanok, s figyelemreméltó teherbírásuk révén tűzön-vízen át rendíthetetlenül haladnak. Céltudatosságuk időnként a konokság határát súrolja, mert ha egyszer a fejükbe vesznek valamit, nemigen térítheti el őket semmi céljuk elérésétől.

Vágyak és törekvések
A Bivalyok társaságának tagjai elvhűek, hagyománytisztelők, és minden erejükkel egzisztenciájuk, társadalmi helyzetük megtartásán fáradoznak. Szó se róla, egyik fő hajtóerejük a biztonság. Általában nem vállalnak kockázatot, hiszen a biztos és ismerős dolgokhoz vonzódnak.
Emiatt aztán sokuk rendszeresen látogat egy törzshelyet, ahol kétséget kizáróan megnyugvásra, lelki békére talál.

Élettér
A jegyhez tartozókat inkább a vidéki környezet vonzza. Ha azonban mégis városban kell élniük, nélkülözhetetlen a kert, mivel a Bivalyok a természet közelségét kedvelik. Számukra az otthon egyértelműen ott van, ahol a szeretet, és nemcsak kényelmesnek kell lennie, hanem biztonságosnak is. A Bivaly színe az ibolya, illetve a vidéki táj szelíd színei: sárga, zöld és rőtes árnyalatok.

Viszony a nagyvilághoz
A szorgos és megbízható Bivaly arra született, hogy széles vállait felelősséggel terheljék. A munkaadók előszerettel támaszkodnak rá, tudván, hogy a rábízott feladatokat kellő alapossággal, eredményesen végzi el. Bár a Bivalyok jó része nagyvállalatokhoz, részvénytársaságokhoz szegődik, valószínűleg félrevonul, hogy önállóan dolgozhasson, mert jobb szeret így, mint csapatban. Még ha szemmel láthatóan a háttérbe húzódva tevékenykedik is, szorgalma nem marad észrevétlen: előbb-utóbb a Bivaly óhatatlanul élre kerül.

Mint barátok és szeretők
A Bivaly nem a legtársaságkedvelőbb lény
az állatjegyek közül; az ilyen ember nehezen nyílik meg mások felé. Rendszerint szűk, de színvonalas és megbízható
baráti körrel rendelkezik, akik mellett hűségesen kitart. A szerelemben nem mondható túláradóan romantikusnak vagy érzelmesnek, de mélységesen ragaszkodik társához, s akinek a szívét adta, azt sohasem hagyja cserben.

 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!