Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Május
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Oroszlán

Július 23. és augusztus 22. között születettek 

Személyiségjegyek

dinamikus, örökké bizonyító, melegszívű, karizmatikus, nagylelkű, szeretetteljes, magabiztos, színes, öntevékeny, hiszékeny, társaságkedvelő, büszke, fenséges, fölényes, leereszkedő, egocentrikus, elsőségre pályázó, önhitt, könnyen rászedhető

Társítások

szimbólum:
oroszlán
uralkodó bolygó:
Nap
elem:
tűz
szín:
arany, tűzvörös
virág: napraforgó, pipacs
kő:
rubin
szerencseszám:
1
szerencsenap: vasárnap

Életvitel
Ha egyszer a Nap a jegy uralkodó bolygója, mi más lehetne az Oroszlán, mint maga is egy csillag! Természetük szerint dinamikus, sugárzó és szenvedélyes emberekről lévén szó, eredendően feltűnő egyéniségek, akik minduntalan bravúros tetteket visznek véghez, családjuk és barátaik nagy örömére.
Büszkeségüknek, fenséges magatartásuknak és nemes modoruknak köszönhetik tiszteletet parancsoló, fejedelmi fellépésüket. Igen ám, de olyannyira igénylik is a hódolatot és a magasztalást, hogy sorozatosan rászedhetők némi hízelgéssel. Mivel azonban minden tettük meleg szívről, nagylelkűségről, őszinteségről és szenvedélyről tanúskodik, az Oroszlánok tiszta jelleme rabul ejti azok szívét, akikkel érintkezésbe kerülnek.

Munka és hivatás
Színes és kifelé forduló személyiségük könnyen a divat és a tervezés világába viszi őket. A szórakoztatóipar rivaldafénye is úgy vonzza ezeket az embereket, akár a napfény a virágot. A munkahelyi közösség népszerű tagjai, kollégáik tisztelik őket. Kíváló vezetők válnak belőlük az üzleti életben, s gyakran az igazgatótanácsba kerülnek. Született vezetői hajlamuk és rátermettségük miatt az Oroszlánok választott hivatásukban mindig a legtöbbet érik el.

Szerelem és kapcsolatok
Az Oroszlán negylelkű szerető, aki örökké bizonyít. Melegszívű, érzéki ember lévén kész testét-lelkét odaadni annak, akit szeret. Partnerétől azonban állandó elismerést vár cserébe, és ha nem bánnak vele kétségbevonhatatlan csodálattal és tisztelettel, nyomorultul szenved a sértett büszkeségtől. Társas kapcsolataiban is vezető szerepre vágyik, és aki el tudja hitetni egy Oroszlánnal, hogy nincs nála különb a világon, rendíthetetlen hűség és életre szóló odaadás lesz a jutalma.

Egészség és jólét
Az élet végsőkig való élvezésére irányuló hatalmas étvágy következtében az e jegyben születettek kiadós, zsíros és fűszeres ételek habzsolásába merülhetnek- ami garantáltan szörnyű erőszakot tesz koleszterinszintjükön. Éppen erre kell tehát az Oroszlánoknak fokozottan ügyelniük, mert hajlamosak a reumás jellegű megbetegedésekre, keringési problémákra és szívbetegségekre. Szerencsére a vörösbor a kedvenc italuk, ami csökkenti szervezetükben a veszélyes fölöslegek felhalmozódását. Ajánlatos számukra a rendszeres, könnyű testmozgás, de vigyázniuk kell, nehogy megerőltessék a hátukat, mert az szintén sérülékeny testrészük.
Nincs az az Oroszlán, aki valamilyen luxust ne élvezne. Ebből adódóan jövedelmük java részét kényelmes életmódjuk fenntartására fordítják. Minthogy azonban az Oroszlánok tehetségesek és általában nagy tiszteletnek örvendenek, rendszerint szépen keresnek, s ezáltal nem kell lemondaniuk megszokott fényűzéseikről.Az Oroszlánoknak jó lenne
- engedniük társukat, hogy önmaga lehessen
- megtanulniuk kompromisszumot kötni

Az Oroszlánoknak nem kellene
- annyira büszkének lenniük
- szeretteikkel rivalizálniuk


 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!