Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Május
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Ikrek

Május 21. és június 20. között születettek


Személyiségjegyek

érdekes, szórakoztató, okos, szellemes, élénk, sokoldalú, alkalmazkodó, kíváncsi, találékony, változékony, beszédes, kiszámíthatatlan, pergő nyelvű, nyughatatlan, csalárd, megbízhatatlan, ideges, felszínes

Társítások

szimbólum:
Ikrek
uralkodó bolygó:
Merkúr
elem:
levegő
szín:
sárga
virág:
lonc
kő:
achát
szerencseszám:
5
szerencsenap: szerda

Életvitel
Az intelligenciával és szellemességgel megáldott Ikrek legtöbbjének veleszületett adottsága, hogy bonyolult összefüggéseket és elképzeléseket szavakba öntsenek. Röviden szólva kommunikációs készségük fejlett, és sokuk jeleskedik nyelvtudásban és irodalomban. A legtöbb Ikrek emellett bolondul a technika vívmányaiért, és eredendő műszaki érzékkel rendelkezik. Telezsúfolja otthonát a legmodernebb hifi-berendezésekkel, számítógépekkel és háztartási gépekkel, hogy kizárja mindennapjaiból az unalmas rutintevékenységet.
Mindenekfelett társasági lények, s csapongó elméjük ingerdús életet, folytonos szórakozást, mulatságot keres a széles baráti körben és sokrétű érdeklődésben.

Munka és játék
Velükszületett ötletességük és kommunikációs készségük miatt az Ikrek gyakran a média világához vonzódnak. Sokuk megtalálja útját az újságíráshoz, a rádióhoz és a televízióhoz, amelyek tökéletes lehetőséget nyújtanak sziporkázó szellemük számára. A járműipar és az informatika más, ugyancsak megfelelő foglalkozásokat kínál a technika fenegyerekeinek.
Pergő beszédük és rábeszélőképességük révén a nagy- és kiskereskedelem szintén kitűnő terület lehet. S mert leginkább az egyhangúságot utálják, a kötetlen munkaidő termékenyebb táptalajt kínál tehetségük kiaknázására.

Szerelem és kapcsolatok
A természeténél fogva könnyed és szellemes Ikreket az állatöv leginkább csélcsap jegyeként tisztelik. Igaz, előfordul, hogy a jegyhez tartozók érzelmileg ingatagok, de ez azért van, mert sehogysem tűrik az unalmat. Mindemellett, ha megfelelő partnerre lelnek, aki mindig tud nekik újat mondani és képes ébren tartani érdeklődésüket, az Ikrek jegyében születettek a legmókásabb, legértelmesebb társak lehetnek, akik megérdemlik az életre szóló ragaszkodást.

Egészség és jólét
Az Ikrek a felső végtagok és a tüdő uralkodó csillagjegye, így előfordulhatnak légzőszervi problémák. Ezenkívül hajlamosak kéz- és karsérülésekre. Ráadásul, mivel valószínűleg több idegi energiát használnak, mint bárki más, módfelett könnyen eléri őket az idegkimerültség.
Egészségük érdekében ezért ajánlatos számukra a kiegyensúlyozott életvitel, a sok alvás és némi testmozgás a friss levegőn.Amíg az Ikrek jegyében születetteknek széles baráti körük van és elég pénzük a hobbijaik kiélvezésére, boldogok. Nem különösebben érdekli őket a takarékosság vagy a befektetési lehetőségek, bár ismerősüktől időben kapott pénzügyi tanácsot gyakran hihetetlenül gyümölcsözővé tehetnek. Általában azonban az Ikrek gyors észjárása, nyelvtehetsége és találékony elméje jó megélhetést biztosít.


Az Ikreknek jó lenne
- inkább a szívükre hallgatniuk ahelyett, hogy folyton racionalizálják érzelmeiket
- társukat kicsit kényeztetni

Az Ikreknek nem kellene
- olyan megveszekedetten flörtölni másokkal, miközben másutt már elkötelezték magukat
- annyira hűvösnek és lekezelőnek lenniük


 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!