Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Ikrek

Május 21. és június 20. között születettek


Személyiségjegyek

érdekes, szórakoztató, okos, szellemes, élénk, sokoldalú, alkalmazkodó, kíváncsi, találékony, változékony, beszédes, kiszámíthatatlan, pergő nyelvű, nyughatatlan, csalárd, megbízhatatlan, ideges, felszínes

Társítások

szimbólum:
Ikrek
uralkodó bolygó:
Merkúr
elem:
levegő
szín:
sárga
virág:
lonc
kő:
achát
szerencseszám:
5
szerencsenap: szerda

Életvitel
Az intelligenciával és szellemességgel megáldott Ikrek legtöbbjének veleszületett adottsága, hogy bonyolult összefüggéseket és elképzeléseket szavakba öntsenek. Röviden szólva kommunikációs készségük fejlett, és sokuk jeleskedik nyelvtudásban és irodalomban. A legtöbb Ikrek emellett bolondul a technika vívmányaiért, és eredendő műszaki érzékkel rendelkezik. Telezsúfolja otthonát a legmodernebb hifi-berendezésekkel, számítógépekkel és háztartási gépekkel, hogy kizárja mindennapjaiból az unalmas rutintevékenységet.
Mindenekfelett társasági lények, s csapongó elméjük ingerdús életet, folytonos szórakozást, mulatságot keres a széles baráti körben és sokrétű érdeklődésben.

Munka és játék
Velükszületett ötletességük és kommunikációs készségük miatt az Ikrek gyakran a média világához vonzódnak. Sokuk megtalálja útját az újságíráshoz, a rádióhoz és a televízióhoz, amelyek tökéletes lehetőséget nyújtanak sziporkázó szellemük számára. A járműipar és az informatika más, ugyancsak megfelelő foglalkozásokat kínál a technika fenegyerekeinek.
Pergő beszédük és rábeszélőképességük révén a nagy- és kiskereskedelem szintén kitűnő terület lehet. S mert leginkább az egyhangúságot utálják, a kötetlen munkaidő termékenyebb táptalajt kínál tehetségük kiaknázására.

Szerelem és kapcsolatok
A természeténél fogva könnyed és szellemes Ikreket az állatöv leginkább csélcsap jegyeként tisztelik. Igaz, előfordul, hogy a jegyhez tartozók érzelmileg ingatagok, de ez azért van, mert sehogysem tűrik az unalmat. Mindemellett, ha megfelelő partnerre lelnek, aki mindig tud nekik újat mondani és képes ébren tartani érdeklődésüket, az Ikrek jegyében születettek a legmókásabb, legértelmesebb társak lehetnek, akik megérdemlik az életre szóló ragaszkodást.

Egészség és jólét
Az Ikrek a felső végtagok és a tüdő uralkodó csillagjegye, így előfordulhatnak légzőszervi problémák. Ezenkívül hajlamosak kéz- és karsérülésekre. Ráadásul, mivel valószínűleg több idegi energiát használnak, mint bárki más, módfelett könnyen eléri őket az idegkimerültség.
Egészségük érdekében ezért ajánlatos számukra a kiegyensúlyozott életvitel, a sok alvás és némi testmozgás a friss levegőn.Amíg az Ikrek jegyében születetteknek széles baráti körük van és elég pénzük a hobbijaik kiélvezésére, boldogok. Nem különösebben érdekli őket a takarékosság vagy a befektetési lehetőségek, bár ismerősüktől időben kapott pénzügyi tanácsot gyakran hihetetlenül gyümölcsözővé tehetnek. Általában azonban az Ikrek gyors észjárása, nyelvtehetsége és találékony elméje jó megélhetést biztosít.


Az Ikreknek jó lenne
- inkább a szívükre hallgatniuk ahelyett, hogy folyton racionalizálják érzelmeiket
- társukat kicsit kényeztetni

Az Ikreknek nem kellene
- olyan megveszekedetten flörtölni másokkal, miközben másutt már elkötelezték magukat
- annyira hűvösnek és lekezelőnek lenniük


 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!