Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Kos

Március 21  és Április 20. között születettek


Személyiségjegyek

tevékeny, heves, merész, lobbanékony, versengő, bátor, úttörő, vezéregyéniség, tanulni kész, ötletdús, lelkesedő, erőszakos, türelmetlen, tapintatlan, érzéketlen, forrófejű, indulatos


Társítások

szimbólum:
kos
uralkodó bolygó:
Mars
elem:
tűz
szín: skarlátvörös
virág:
vörös rózsa
kő:
gyémánt
szerencseszám:
1
szerencsenap: kedd


Életvitel
A Kos a zodiákus élenjáró jegye, ezért nincs mit csodálkozni azon, hogy az e csoportba tartozók, bármihez is fogjanak hozzá, nyerni akarnak, a legjobbnak lenni, elsőként célba érni. Ez a késztetés felel a jegy viselőire jellemző versenyszellemért, ami az élvonalba juttatja őket. Bátrak, energikusak, magabiztosak és merészek, szeretik magukhoz ragadni a kezdeményezést, továbbá híresek arról, hogy fejest ugranak olyasmibe, amibe más halandó fél belemerészkedni. A Kosok valódi kalandorok, akik a tartalmas és rohanó életet kedvelik.

Munka és hivatás 
A Kosok szívóssága, versenyszelleme legendás. Gyorsan és megszállottan dolgoznak, ők szeretik megszabni az iramot, és csak azokat tisztelik, akik lépést tartanak velük.
A lemaradó munkatársakat és alkalmazottakat rövid úton elintézik. Vérbeli úttörők, akik minden olyan pályán kitűnnek, ahol komoly kihívásoknak kell eleget tenniük, s a tudás és tapasztalat határainak kitágításáért küzdhetnek. 
A fegyveres testületek, akárcsak a műszaki tudományok, természetes vonzerőt jelentenek a számukra. Sajátos szenvedély él bennük az autók és mindenféle sport iránt.

Szerelem és kapcsolatok
Az e jegyben születettek lobbanékony szerelmesek, és inkább a szívük, mint a fejük után mennek.Legtöbbjük valóban a ,,szerelem első látásra˝ szindrómától szenved- újra meg újra, egész életében.
A vadászat öröme nyújt számukra izgalmat, és amikor megpillantják álmaik asszonyát vagy lovagját, hevesen ostromolják, amíg zsákmányul nem ejtik. Ha féken tudják tartani önző természetüket, a Kosok könnyen válhatnak a legcsodásabb és legszenvedélyesebb szeretőkké.

Egészség és jólét
A Kos a fejet uralja, s így a jegyben születetteknek gyakori panasza lehet a fejfájás és a szemfájás.Lobbanékonyságuk miatt hajlamosak kapkodva tenni a dolgukat, hajtani egyik feladatot a másik után, s így sajnos nagyobb valószínűséggel szenvednek balesetet, esést és égési sérülést, mint mások. Ráadásul, mivel a tüzes Mars az uralkodó planétájuk, nem csoda, hogy a magas lázzal járó betegségek szintén e jegyhez kötődnek.
A Kos jegyében születettek nem bánják, ha megütik a bokájukat, ezért a pénzügyi kockázatvállalás is a vérükben van. Könnyű szívvel fektetnek be pénzt barátjuk vállalkozásába, vagy próbálkoznak a tőzsdén. Szerencsére sok ilyen kockázat megtérül. S ha mégsem, egy Kos nem az a fajta, aki lógó orral keseregne, hogy elhagyta a szerencséje. Mindig van kilátásban egy újabb, izgalmas kihívás.A Kosoknak jó lenne
- megtanulniuk osztozni
- társuk szemszögéből nézve is átgondolni a dolgokat

A Kosoknak nem kellene
- elsietniük mások megítélését
- annyira rámenősnek lenni, amikor kapcsolatot kötnek
       

 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!