Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Május
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Kos

Március 21  és Április 20. között születettek


Személyiségjegyek

tevékeny, heves, merész, lobbanékony, versengő, bátor, úttörő, vezéregyéniség, tanulni kész, ötletdús, lelkesedő, erőszakos, türelmetlen, tapintatlan, érzéketlen, forrófejű, indulatos


Társítások

szimbólum:
kos
uralkodó bolygó:
Mars
elem:
tűz
szín: skarlátvörös
virág:
vörös rózsa
kő:
gyémánt
szerencseszám:
1
szerencsenap: kedd


Életvitel
A Kos a zodiákus élenjáró jegye, ezért nincs mit csodálkozni azon, hogy az e csoportba tartozók, bármihez is fogjanak hozzá, nyerni akarnak, a legjobbnak lenni, elsőként célba érni. Ez a késztetés felel a jegy viselőire jellemző versenyszellemért, ami az élvonalba juttatja őket. Bátrak, energikusak, magabiztosak és merészek, szeretik magukhoz ragadni a kezdeményezést, továbbá híresek arról, hogy fejest ugranak olyasmibe, amibe más halandó fél belemerészkedni. A Kosok valódi kalandorok, akik a tartalmas és rohanó életet kedvelik.

Munka és hivatás 
A Kosok szívóssága, versenyszelleme legendás. Gyorsan és megszállottan dolgoznak, ők szeretik megszabni az iramot, és csak azokat tisztelik, akik lépést tartanak velük.
A lemaradó munkatársakat és alkalmazottakat rövid úton elintézik. Vérbeli úttörők, akik minden olyan pályán kitűnnek, ahol komoly kihívásoknak kell eleget tenniük, s a tudás és tapasztalat határainak kitágításáért küzdhetnek. 
A fegyveres testületek, akárcsak a műszaki tudományok, természetes vonzerőt jelentenek a számukra. Sajátos szenvedély él bennük az autók és mindenféle sport iránt.

Szerelem és kapcsolatok
Az e jegyben születettek lobbanékony szerelmesek, és inkább a szívük, mint a fejük után mennek.Legtöbbjük valóban a ,,szerelem első látásra˝ szindrómától szenved- újra meg újra, egész életében.
A vadászat öröme nyújt számukra izgalmat, és amikor megpillantják álmaik asszonyát vagy lovagját, hevesen ostromolják, amíg zsákmányul nem ejtik. Ha féken tudják tartani önző természetüket, a Kosok könnyen válhatnak a legcsodásabb és legszenvedélyesebb szeretőkké.

Egészség és jólét
A Kos a fejet uralja, s így a jegyben születetteknek gyakori panasza lehet a fejfájás és a szemfájás.Lobbanékonyságuk miatt hajlamosak kapkodva tenni a dolgukat, hajtani egyik feladatot a másik után, s így sajnos nagyobb valószínűséggel szenvednek balesetet, esést és égési sérülést, mint mások. Ráadásul, mivel a tüzes Mars az uralkodó planétájuk, nem csoda, hogy a magas lázzal járó betegségek szintén e jegyhez kötődnek.
A Kos jegyében születettek nem bánják, ha megütik a bokájukat, ezért a pénzügyi kockázatvállalás is a vérükben van. Könnyű szívvel fektetnek be pénzt barátjuk vállalkozásába, vagy próbálkoznak a tőzsdén. Szerencsére sok ilyen kockázat megtérül. S ha mégsem, egy Kos nem az a fajta, aki lógó orral keseregne, hogy elhagyta a szerencséje. Mindig van kilátásban egy újabb, izgalmas kihívás.A Kosoknak jó lenne
- megtanulniuk osztozni
- társuk szemszögéből nézve is átgondolni a dolgokat

A Kosoknak nem kellene
- elsietniük mások megítélését
- annyira rámenősnek lenni, amikor kapcsolatot kötnek
       

 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!