Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Rák

Június 21. és Július 22. között születettek 


Személyiségjegyek

otthonülő, otthonszerető, védelmező, gyengéd, megértő, ösztönös, gondoskodó, érzékeny, segítőkész, figyelmes, óvatos, biztonságra törekvő, kedves, együttérző, félénk, szeszélyes, ragaszkodó, engesztelhetetlen

Társítások

szimbólum:
rák
uralkodó bolygó:
Hold
elem:
víz
szín:
fehér és ezüst
virág:
liliom
kő:
holdkő
szerencseszám:
2
szerencsenap: hétfő

Életvitel
A csillagjegyek közül a Rákhoz tartoznak a leginkább családközpontú emberek. Számukra az otthon a világegyetem központja. Sokuk boldogan szenteli önmagát kizárólag a szeretteivel való törődésre és azok oltalmazására, s azon fáradozik, hogy a jó közérzetéhez oly elengedhetetlenül szükséges meleg és harmonikus családi életet teremtsen. A Rákok szelíd, jólelkű és érzelemgazdag emberek, akik idejekorán megtanulják, hogy sérülékeny lelküket néha jobb a rákpáncél oltalma alá rejteni.

Munka és hivatás
A Rákok eredendő ösztöne a másokról való gondoskodás, s ez természetes módon olyan pályákon nyilvánul meg, mint az orvostudomány és a beteggondozás.
Az e csoportba tartozókban empátia lakozik, többségük kitűnő betegápolói képességekkel rendelkezik, amely mások számára varázslatosan gyógyító és vigasztaló hatású. A háztartásban mutatott tehetségük révén mesterszakácsok, illetve a szálloda- és vendéglátóipar szakértői lehetnek. Brilliáns megérzéseiket kísérő elképesztő memóriájuknak köszönhetően pedig messze felülmúlják versenytársaikat az üzleti, pénzügyi világban.

Szerelem és kapcsolatok
A Rákok valódi romantikusok. Imádják a testi érintkezést, semmit sem élveznek jobban, mint odabújni ahhoz, akit szeretnek. Legyenek akár férfiak, akár nők, természetes jellemzőjük a gondoskodási ösztön, és mély érzelmeik kiapadhatatlan forrásból áramlanak szeretteik felé. Melegszívű, védelmező és segítőkész társak. Ha azonban megsértik érzéseiket, szeszélyessé és kiszámíthatatlanná válhatnak, s visszahúzódnak páncéljukba, amíg úgy nem találják, hogy ismét biztonsággal szembenézhetnek az élettel.

Egészség és jólét
Ez a jegy a mellkast, a mellet és a gyomrot uralja. Az év ezen időszakában született emberek hajlamosak az aggodalmaskodásra, ami emésztési zavarokhoz vezet. A vese szintén gyenge pontjuk lehet. Ezért a Rákoknak egészségük érdekében meg kell tanulniuk lazítani, egészséges, friss élelmiszereket fogyasztani és általában ügyelni az étrendjükre.
A Rákok anyagi jólétét sokszor nemzedékről nemzedékre öröklődő családi kincsek alapozzák meg. Nosztalgikus típusok, becsben tartják a régiségeket, s maguk is megdöbbenhetnek, ha kiderül, micsoda értékek vannak a birtokukban. A Rákok egyébként is közismertek gyűjtőszenvedélyükről, s e kedvtelésük szép hasznot hajthat.


A Rákoknak jó lenne:
- beszámolni társuknak sértett érzéseikről
- elengedniük anyjuk szoknyáját és önállóbbá válni

A Rákoknak nem kellene:
- örökké neheztelni
- folyton otthon ülni, mikor a világ ezer kalandot tartogat


 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!