Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Május
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Rák

Június 21. és Július 22. között születettek 


Személyiségjegyek

otthonülő, otthonszerető, védelmező, gyengéd, megértő, ösztönös, gondoskodó, érzékeny, segítőkész, figyelmes, óvatos, biztonságra törekvő, kedves, együttérző, félénk, szeszélyes, ragaszkodó, engesztelhetetlen

Társítások

szimbólum:
rák
uralkodó bolygó:
Hold
elem:
víz
szín:
fehér és ezüst
virág:
liliom
kő:
holdkő
szerencseszám:
2
szerencsenap: hétfő

Életvitel
A csillagjegyek közül a Rákhoz tartoznak a leginkább családközpontú emberek. Számukra az otthon a világegyetem központja. Sokuk boldogan szenteli önmagát kizárólag a szeretteivel való törődésre és azok oltalmazására, s azon fáradozik, hogy a jó közérzetéhez oly elengedhetetlenül szükséges meleg és harmonikus családi életet teremtsen. A Rákok szelíd, jólelkű és érzelemgazdag emberek, akik idejekorán megtanulják, hogy sérülékeny lelküket néha jobb a rákpáncél oltalma alá rejteni.

Munka és hivatás
A Rákok eredendő ösztöne a másokról való gondoskodás, s ez természetes módon olyan pályákon nyilvánul meg, mint az orvostudomány és a beteggondozás.
Az e csoportba tartozókban empátia lakozik, többségük kitűnő betegápolói képességekkel rendelkezik, amely mások számára varázslatosan gyógyító és vigasztaló hatású. A háztartásban mutatott tehetségük révén mesterszakácsok, illetve a szálloda- és vendéglátóipar szakértői lehetnek. Brilliáns megérzéseiket kísérő elképesztő memóriájuknak köszönhetően pedig messze felülmúlják versenytársaikat az üzleti, pénzügyi világban.

Szerelem és kapcsolatok
A Rákok valódi romantikusok. Imádják a testi érintkezést, semmit sem élveznek jobban, mint odabújni ahhoz, akit szeretnek. Legyenek akár férfiak, akár nők, természetes jellemzőjük a gondoskodási ösztön, és mély érzelmeik kiapadhatatlan forrásból áramlanak szeretteik felé. Melegszívű, védelmező és segítőkész társak. Ha azonban megsértik érzéseiket, szeszélyessé és kiszámíthatatlanná válhatnak, s visszahúzódnak páncéljukba, amíg úgy nem találják, hogy ismét biztonsággal szembenézhetnek az élettel.

Egészség és jólét
Ez a jegy a mellkast, a mellet és a gyomrot uralja. Az év ezen időszakában született emberek hajlamosak az aggodalmaskodásra, ami emésztési zavarokhoz vezet. A vese szintén gyenge pontjuk lehet. Ezért a Rákoknak egészségük érdekében meg kell tanulniuk lazítani, egészséges, friss élelmiszereket fogyasztani és általában ügyelni az étrendjükre.
A Rákok anyagi jólétét sokszor nemzedékről nemzedékre öröklődő családi kincsek alapozzák meg. Nosztalgikus típusok, becsben tartják a régiségeket, s maguk is megdöbbenhetnek, ha kiderül, micsoda értékek vannak a birtokukban. A Rákok egyébként is közismertek gyűjtőszenvedélyükről, s e kedvtelésük szép hasznot hajthat.


A Rákoknak jó lenne:
- beszámolni társuknak sértett érzéseikről
- elengedniük anyjuk szoknyáját és önállóbbá válni

A Rákoknak nem kellene:
- örökké neheztelni
- folyton otthon ülni, mikor a világ ezer kalandot tartogat


 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!