Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Asztrológiai szimbólumok

Az  ókori asztrológusok az egyes bolygók mozgását és a megfelelő földi eseményeket figyelve minden égitestet sajátos jellegzetességekkel ruháztak fel.
Ezenkívül mindegyik, úgymond uralta valamelyik zodiákusjegyet, s így azt saját jellemzőivel ruházta fel.
Minthogy azonban 12 jegy van és csak 10 bolygó, a két leggyorsabban mozgó planéta kettős szerepet lát el, és két-két jegyet ural.
Egyikük a Merkúr, amely az Ikrek és a Szűz felett uralkodik, a másik pedig a Vénusz, amely a Bikát és a Mérleget irányítja.

Bolygó

Mit ural?

Mit jelképez?

Nap

Oroszlán

Életenergia, testi erő és képességek, kreativitás, szerelem, boldogság, a férfi princípium

Hold

Rák

Érzékek, érzelmek, érzékenység, a női princípium, anyaság

Merkúr

Ikrek és Szűz

Intelligencia, kommunikációs és nyelvkészség, szellemesség, ügyesség, kereskedelem

Vénusz

Bika és Mérleg

Gyengédség, harmónia, zene, szépség, báj, vonzerő, kisebb vagyon

Mars

Kos

Hatalom, energia, aktivitás, erőszak, vezetői tehetség, lobbanékonyság, kaland

Jupiter

Nyilas

Nagyobb vagyon, optimizmus, nagylelkűség, szerencse, terjeszkedés

Szaturnusz

Bak

Korlátozás, megszorítás, kötelesség, állhatatosság, megszilárdítás, óvatosság, önuralom

Uránusz

Vízöntő

Eredetiség, dráma, forradalom, hirtelen változás, visszakozás, különcség

Neptunusz

Halak

Álmodozás, képzelőerő, ihlet, zűrzavar, miszticizmus, jövőbelátás

Plútó

Skorpió

Megújulás, átváltozás, újjászületés, tudatalatti folyamatok

 

Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!