Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Május
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Nyúl

A Nyúl évei: 1903 ** 1915 ** 1927 ** 1939 ** 1951 ** 1963 ** 1975 ** 1987 ** 1999 ** 2001

A Nyúl éve

Aránylag nyugodt időszak, amikor békéltető intézkedésekről, megállapodásokról, diplomáciai egyezményekről számol be a napi sajtó. Előtérbe kerülnek a családi ügyek, a nők és a gyermekek helyzete. Előrelépések várhatók az orvoslásban, népjóléti reformokra számíthatunk, és fokozódik az érdeklődés a művészetek iránt.

Adatok

Rangja
sorban a negyedik
Vonzata béke
Kínai neve TU
Hatalmi órái 5.00-6.59


Alaptermészet
A Nyúl a tizenkét állatjegy közül a legkevésbé erőszakos, képviselői érzékeny emberek, akiket úgy ismerünk, mint a világ békeszerzőit. Irtóznak az erőszak minden formájától, és amilyen úton-módon csak lehetséges, az ütközések és viszályok elkerülésén fáradoznak. A Nyulak bölcs emberek, ösztönösen eligazodnak a világ dolgaiban. Igen műveltek, páratlan alkotótehetséggel rendelkeznek, ízlésük kifinomult. Fejlett stílusérzékük folytán soha nem telnek be a művészetek csodálatával, és mindenben meglátják a szépet.

Vágyak és törekvések
A Nyúl lelke mélyén az összetartozás vágya és a nagyfokú családszeretet képez hajtóerőt. A Nyulak csoportban érzik jól magukat, és sok boldog órát töltenek beszélgetéssel. Igazán nem titok, hogy a Nyulak örömüket lelik a pletykálásban!

Élettér
A Nyulak számára az otthon a világegyetem központja. Ez az oka annak, hogy rengeteg energiát, szeretetet és pénzt áldoznak arra, hogy a létező legkellemesebb környezetet teremtsék meg. Jó ízlésük és kitűnő stílusérzékük biztosítja, hogy a Nyúl háza csak tetszetős és elegáns lehet. S mert nagy műgyűjtőkről van szó, minden bizonnyal csodálatos festményekre, porcelánokra, régiségekre, és mindenféle művészi kincsekre lelhetünk nála. A Nyúl jegyéhez kapcsolódó zöld szín gyakorta használt árnyalatai: a níluszöld, a jáde és a zsályalevél színe, hűvös, kifinomult hangulatot árasztanak, ami egyébként is jellemző a jegyre.

Viszony a nagyvilághoz
Intelligenciájuk, lélektani jártasságuk és csodálatos meggyőzőerejük révén a Nyulakból kiváló diplomaták és nagyszerű közvetítők válnak. Ennek kapcsán sokukat vonzzák a diplomáciai, közönségszolgálati és jogi pályák. Alkotótehetségük folytán szép számmal fordulnak elő Nyulak tervezőirodákban, zenekarokban, a divat és a tömegtájékoztatás terén. További pozitív tulajdonságuk, gondoskodó ösztönük gyakran vezeti őket gyógyászati és tanácsadói területekre. Mivel együttérzést tanúsítanak mások gondjaival szemben és figyelmesen törődnek a betegekkel, a Nyulakból lelkiismeretes orvosok és ápolók, s talán a legjobb pszichoterapeuták válhatnak.

Mint barátok és szeretők

A Nyulak megelégszenek azzal, hogy csupán egyek a tömegből. Már azt is elegendő jutalomnak tekintik, ha felveszik őket egy csoport vagy klub tagjainak sorába, hiszen társasági lények, akik nagy örömüket lelik abban, hogy hasonszőrűek között lehetnek. Együttérő, megértő barátok, mindig van egy bölcs, vigasztaló szavuk. Tartózkodó természetük gyengéd, romantikus és nosztalgikus szívet takar.
A Nyúl szeretők érzékiek és figyelmesek. Anyai ösztönük mindig ott rejtőzik a felszín alatt, alkalmasint azonban partnerük és szeretteik kisajátításába, önállóságuk korlátozásába csaphat át.

 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!