Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Nyúl

A Nyúl évei: 1903 ** 1915 ** 1927 ** 1939 ** 1951 ** 1963 ** 1975 ** 1987 ** 1999 ** 2001

A Nyúl éve

Aránylag nyugodt időszak, amikor békéltető intézkedésekről, megállapodásokról, diplomáciai egyezményekről számol be a napi sajtó. Előtérbe kerülnek a családi ügyek, a nők és a gyermekek helyzete. Előrelépések várhatók az orvoslásban, népjóléti reformokra számíthatunk, és fokozódik az érdeklődés a művészetek iránt.

Adatok

Rangja
sorban a negyedik
Vonzata béke
Kínai neve TU
Hatalmi órái 5.00-6.59


Alaptermészet
A Nyúl a tizenkét állatjegy közül a legkevésbé erőszakos, képviselői érzékeny emberek, akiket úgy ismerünk, mint a világ békeszerzőit. Irtóznak az erőszak minden formájától, és amilyen úton-módon csak lehetséges, az ütközések és viszályok elkerülésén fáradoznak. A Nyulak bölcs emberek, ösztönösen eligazodnak a világ dolgaiban. Igen műveltek, páratlan alkotótehetséggel rendelkeznek, ízlésük kifinomult. Fejlett stílusérzékük folytán soha nem telnek be a művészetek csodálatával, és mindenben meglátják a szépet.

Vágyak és törekvések
A Nyúl lelke mélyén az összetartozás vágya és a nagyfokú családszeretet képez hajtóerőt. A Nyulak csoportban érzik jól magukat, és sok boldog órát töltenek beszélgetéssel. Igazán nem titok, hogy a Nyulak örömüket lelik a pletykálásban!

Élettér
A Nyulak számára az otthon a világegyetem központja. Ez az oka annak, hogy rengeteg energiát, szeretetet és pénzt áldoznak arra, hogy a létező legkellemesebb környezetet teremtsék meg. Jó ízlésük és kitűnő stílusérzékük biztosítja, hogy a Nyúl háza csak tetszetős és elegáns lehet. S mert nagy műgyűjtőkről van szó, minden bizonnyal csodálatos festményekre, porcelánokra, régiségekre, és mindenféle művészi kincsekre lelhetünk nála. A Nyúl jegyéhez kapcsolódó zöld szín gyakorta használt árnyalatai: a níluszöld, a jáde és a zsályalevél színe, hűvös, kifinomult hangulatot árasztanak, ami egyébként is jellemző a jegyre.

Viszony a nagyvilághoz
Intelligenciájuk, lélektani jártasságuk és csodálatos meggyőzőerejük révén a Nyulakból kiváló diplomaták és nagyszerű közvetítők válnak. Ennek kapcsán sokukat vonzzák a diplomáciai, közönségszolgálati és jogi pályák. Alkotótehetségük folytán szép számmal fordulnak elő Nyulak tervezőirodákban, zenekarokban, a divat és a tömegtájékoztatás terén. További pozitív tulajdonságuk, gondoskodó ösztönük gyakran vezeti őket gyógyászati és tanácsadói területekre. Mivel együttérzést tanúsítanak mások gondjaival szemben és figyelmesen törődnek a betegekkel, a Nyulakból lelkiismeretes orvosok és ápolók, s talán a legjobb pszichoterapeuták válhatnak.

Mint barátok és szeretők

A Nyulak megelégszenek azzal, hogy csupán egyek a tömegből. Már azt is elegendő jutalomnak tekintik, ha felveszik őket egy csoport vagy klub tagjainak sorába, hiszen társasági lények, akik nagy örömüket lelik abban, hogy hasonszőrűek között lehetnek. Együttérő, megértő barátok, mindig van egy bölcs, vigasztaló szavuk. Tartózkodó természetük gyengéd, romantikus és nosztalgikus szívet takar.
A Nyúl szeretők érzékiek és figyelmesek. Anyai ösztönük mindig ott rejtőzik a felszín alatt, alkalmasint azonban partnerük és szeretteik kisajátításába, önállóságuk korlátozásába csaphat át.

 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!