Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Május
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Szűz

Augusztus 23. és szeptember 22. között születettek


Személyiségjegyek

logikus, realista, gyakorlatias, hűséges, bölcs, fogékony, elemző típusú, tapintatos, visszafogott, rendszerető, tiszta, ápolt, rendes, kitartó, iparkodó, aggodalmaskodó, otthonára büszke, maximalista, túlságosan szigorú, keserű, dolgos, teljesítményközpontú

Társítások

szimbólum:
hajadon
uralkodó bolygó:
Merkúr
elem:
föld
szín: sötétkék, vörösesbarna
virág: szellőrózsa
kő:
karneol
szerencseszám:
5
szerencsenap:
szerda

Életvitel
Ezt a jegyet a tökéletességre törekvés jellemzi. Higgadt, gondos és elemző típusú emberek, borotvaéles eszük egy pillanat alatt átlátja az összefüggéseket, és azon nyomban a legapróbb részletekre összpontosít.
Igaz, hogy néha szőrszálhasogatók, ugyanakkor viszont minden Szűz fölöttébb intelligens, és logikában nemigen veszi fel vele a versenyt senki. Ezenkívül sokan közülük szellemesek és jó humorúak; iróniájuk gyakran keserű és megdöbbenti környezetüket. Gyakorlatias, körültekintő, szerény és keményen dolgozó emberek, akik két lábbal állnak a földön, és érettségük legtöbbször meghazudtolja korukat.

Munka és hivatás
Éles kritikai érzéküknek köszönhetően mindenki másnál sikeresebbek lehetnek olyan hivatásokban, amelyek fegyelmet, türelmet és az aprólékos precizitás érzékét követelik. Így a jegyben születettek a mérnöki pályákon, a tudományos kutatómunkában, a statisztika és adatgyűjtés területén jeleskednek. A társadalomtudományok és a közegészségügyi intézmények egyaránt csábító lehetőséget kínálnak a Szüzeknek, hogy kiélhessék szisztematikus gondolkozásmódjukat és rendkívüli szervezőképességüket.

Szerelem és kapcsolatok
A Szüzek még a szerelemben sem veszítik el realitásérzéküket. Gyakorlatiasságuknak és logikai érzéküknek köszönhetően tíz kilométerről, ellenszélben is felismerik a hamisságot. Bár alaposan megválogatják partnerüket, belátják, hogy a tökéletesség csak illúzió. Ettől függetlenül odafigyelnek a részletekre, így nemigen kötelezik el magukat senki mellett, amíg nem biztosak a dolgukban.
Számukra az intelligencia és az őszinteség a hosszú távú intim kapcsolatok alapvető záloga.

Egészség és jólét
A Szüzek hajlamosak stressztől és idegfeszültségtől szenvedni, amely sokszor emésztőrendszeri panaszokban, például gyomorgörcsökben és fekélyekben nyilvánul meg.
Örökös nyugtalankodásuk és háborgásuk fejféjást okozhat. Válogatósságuk az étkezés terén ölti a legnagyobb mértéket, s gyakran előszeretettel fogyasztanak bioterméket. Szívesebben vesznek igénybe természetgyógyászati kezelést- például akupunktúrát vagy homeopátiát- , mert megfelelőbbnek találják a szokványos orvoslásnál. Rendszerint azonban a Szűz jegyében születettek erős, egészséges alkatúak.
A Szüzek ritkán vállalnak kockázatot, inkább lassan, de biztosan alakítják ki anyagi hátterüket. A biztos befektetéseket kedvelik, különösen a humán célú, vagy környezetkímélő termékeket támogató cégeknél. Keményen dolgoznak, és takarékosan bánnak a pénzzel, így maguk és szeretteik számára kényelmes egzisztenciát biztosíthatnak.


A Szüzeknek jó lenne
- megtanulniuk lazítani
- elfogadniuk az embereket olyannak, amilyenek

A Szüzeknek nem kellene
- olyan szőrszálhasogatónak lenniük
- a szívügyeket olyan logikusan kezelniük 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!