Horoszkópmindenség
Menü
 
INDIÁN horoszkóp
 
ICQ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyugati asztrológia
 
Keleti asztrológia
 
Kedvenc
 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Szűz

Augusztus 23. és szeptember 22. között születettek


Személyiségjegyek

logikus, realista, gyakorlatias, hűséges, bölcs, fogékony, elemző típusú, tapintatos, visszafogott, rendszerető, tiszta, ápolt, rendes, kitartó, iparkodó, aggodalmaskodó, otthonára büszke, maximalista, túlságosan szigorú, keserű, dolgos, teljesítményközpontú

Társítások

szimbólum:
hajadon
uralkodó bolygó:
Merkúr
elem:
föld
szín: sötétkék, vörösesbarna
virág: szellőrózsa
kő:
karneol
szerencseszám:
5
szerencsenap:
szerda

Életvitel
Ezt a jegyet a tökéletességre törekvés jellemzi. Higgadt, gondos és elemző típusú emberek, borotvaéles eszük egy pillanat alatt átlátja az összefüggéseket, és azon nyomban a legapróbb részletekre összpontosít.
Igaz, hogy néha szőrszálhasogatók, ugyanakkor viszont minden Szűz fölöttébb intelligens, és logikában nemigen veszi fel vele a versenyt senki. Ezenkívül sokan közülük szellemesek és jó humorúak; iróniájuk gyakran keserű és megdöbbenti környezetüket. Gyakorlatias, körültekintő, szerény és keményen dolgozó emberek, akik két lábbal állnak a földön, és érettségük legtöbbször meghazudtolja korukat.

Munka és hivatás
Éles kritikai érzéküknek köszönhetően mindenki másnál sikeresebbek lehetnek olyan hivatásokban, amelyek fegyelmet, türelmet és az aprólékos precizitás érzékét követelik. Így a jegyben születettek a mérnöki pályákon, a tudományos kutatómunkában, a statisztika és adatgyűjtés területén jeleskednek. A társadalomtudományok és a közegészségügyi intézmények egyaránt csábító lehetőséget kínálnak a Szüzeknek, hogy kiélhessék szisztematikus gondolkozásmódjukat és rendkívüli szervezőképességüket.

Szerelem és kapcsolatok
A Szüzek még a szerelemben sem veszítik el realitásérzéküket. Gyakorlatiasságuknak és logikai érzéküknek köszönhetően tíz kilométerről, ellenszélben is felismerik a hamisságot. Bár alaposan megválogatják partnerüket, belátják, hogy a tökéletesség csak illúzió. Ettől függetlenül odafigyelnek a részletekre, így nemigen kötelezik el magukat senki mellett, amíg nem biztosak a dolgukban.
Számukra az intelligencia és az őszinteség a hosszú távú intim kapcsolatok alapvető záloga.

Egészség és jólét
A Szüzek hajlamosak stressztől és idegfeszültségtől szenvedni, amely sokszor emésztőrendszeri panaszokban, például gyomorgörcsökben és fekélyekben nyilvánul meg.
Örökös nyugtalankodásuk és háborgásuk fejféjást okozhat. Válogatósságuk az étkezés terén ölti a legnagyobb mértéket, s gyakran előszeretettel fogyasztanak bioterméket. Szívesebben vesznek igénybe természetgyógyászati kezelést- például akupunktúrát vagy homeopátiát- , mert megfelelőbbnek találják a szokványos orvoslásnál. Rendszerint azonban a Szűz jegyében születettek erős, egészséges alkatúak.
A Szüzek ritkán vállalnak kockázatot, inkább lassan, de biztosan alakítják ki anyagi hátterüket. A biztos befektetéseket kedvelik, különösen a humán célú, vagy környezetkímélő termékeket támogató cégeknél. Keményen dolgoznak, és takarékosan bánnak a pénzzel, így maguk és szeretteik számára kényelmes egzisztenciát biztosíthatnak.


A Szüzeknek jó lenne
- megtanulniuk lazítani
- elfogadniuk az embereket olyannak, amilyenek

A Szüzeknek nem kellene
- olyan szőrszálhasogatónak lenniük
- a szívügyeket olyan logikusan kezelniük 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-01-22
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!